Kao grom iz vedra neba: Luka Dončić postao otac (imamo prvu fotku)

A sve je započelo na našem prekrasnom Krku. On i njegova zaručnica neizmjerno su sretni, a javila se i Lukina mama s kojom je u sudskom sporu...
 

Kao grom iz vedra neba: Luka Dončić postao otac (imamo prvu fotku) Instagram/Luka Dončić/fotomontaža
2. 12. 2023

Luka Dončić sa zaručnicom Anamarijom Goltes obradovali se se prvom dijetetu. Par je jučer dobio kćerkicu Gabrielu, a mala Goltes je trebala biti rođena u prosincu. Iako pomno skrivaju svoj privatni život, ugledni američki novinar Marc Stein na društvenoj mreži X napisao je kako će slovenski košarkaš zbog osobnih razloga propustiti noćnu domaću utakmicu protiv Memphisa. Kasnije je Dončić na društvenim mrežama podijelio i prvu fotografiju svoje kćeri.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic)

Najprej zaroka, nato prvi otrok

7. srpnja objavili su zaruke - zaručili su se na Bledu, a kasnije su vijest podijelili sa svojim pratiteljima. Upoznali su se s nepunih 12 godina na odmoru u Krku. Par su postali 2016. godine. Dvije godine kasnije imali su kratku pauzu, a potom ljubavi dali novu priliku. Odselili su u Ameriku, gdje im društvo prave tri čupava psa - Hugo, Gia i Viki.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic)

Ne želi da je se predstavlja kao djevojku Luke Dončića
 

O odabranici Luke Dončića ne zna se puno. Posljednjih godina Goltes se povukla iz javnosti, a sve je manje i njezinih objava na društvenim mrežama. Ipak, 2019. za Cosmopolitan je rekla da ne želi da je predstavljaju kao djevojku Luke Dončića.

"Uvijek mi je draže da me predstavljaju kao Anamariju, a ne kao djevojku Luke Dončića. Zato vrijedno učim i idem svojim putem. Nije mi cilj samo biti supruga uspješnog muškarca, htjela bih postati uspješan biznismen žena.Volim svoje ciljeve u životu i uvijek težim postavljanju novih. Mislim da se u ovom svijetu vrlo brzo možeš izgubiti,zato mislim da je važno da se svaki dan posvetimo sebi.Ostvariti svoje želje,ciljeve,biti sretni sami sa sobom. Samo kad je čovjek sretan sam, može biti dobro dijete, partner, prijatelj... Mislim da je to ono što se na kraju najviše računa", rekla je.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.