FOTO GALERIJA + VIDEO: proslava 5. broja Starta u novogodišnjem ozračju iCasina

Više od 650 uzvanika začinilo je u čarobnoj blagdanskoj atmosferi promociju petoga broja starog/novog Starta u iCasinu hotela International u Zagrebu

FOTO GALERIJA + VIDEO: proslava 5. broja Starta u novogodišnjem ozračju iCasina Bojan Markičević Haron
22. 12. 2017

U novogodišnjem ozračju uzvanici su uživali dugo u noć, a među najzapaženijm gostima bili su Start face. Protagnosti dosadašnjih brojeva te lica s naslovnica. Lana Jurčević, Igor Štagljar, Romeo Ibrišević... Uz njih bili su tu i brojni drugi iz javnog života, od Stephana Lupina, koji je za novi broj Starta snimio ekskluzivan kalendar, preko Frane Matušića, državnog tajnika u Ministarstvu turizma, pa sve do Ivana Enjingija i Davora Dubokovića, vrhunskih hrvatskih vinara, čija su vina bila poslužena.

Novi broj Starta prepun je darova, od Lupinova kalendara za 2018. preko bona Hrvatske lutrije za igre na sreću, vrijednoga 25 kuna, energetskih napitaka HELL, knjige "Kako preživjeti Božić" Rosie Kugli..., a na promociji se zabavljalo iz sve snage!

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.