VIDEO + 40 FOTO - U ludom ritmu, čarobnoj atmosferi i blagdanskom ozračju promoviran 12. broj na tradicionalnom partyju Hrvatske Lutrije i Starta

Božićni party za 12. broj novog/starog Starta! Kao u dobra stara vremena. Tražila se karta više, čekalo strpljivo na ulazu CroCasina Hrvatske Lutrije. Bio je to događaj za pamćenje i ne samo zbog sjajnog programa, već i po atmosferi koju su nametnuli brojni uzvanici

VIDEO + 40 FOTO - U ludom ritmu, čarobnoj atmosferi i blagdanskom ozračju promoviran 12. broj na tradicionalnom partyju Hrvatske Lutrije i Starta Bojan Haron Markičević/Start
9. 12. 2019

Bio je to party za pamćenje. U novim, ekskluzivnim prostorima CroCasina u Zagrebu održan je tradicionalni Božićni "event" Starta i Hrvatske Lutrije. Uvijek su naša adventska, božićna i novogodišnja okupljanja glamurozna i sjajna, no ove je godine bilo posebno. I ne samo zbog uobičajeno odličnog programa, već ponajprije zbog atmosfere koju su nam podarili sami gosti. Božićni party ostat će upamćen i po spektakularnoj promociji novog 12. broja obnovljenog Starta. Kultni magazin nikad raskošniji, obimniji, sadržajniji... I sve to u posve novim prostorima CroCasina Hrvatske Lutrije u Ulici grada Vukovara u Zagrebu, koje se ultimativno nameće, ne samo kao okupljalište onih koji traže sreću, već i kao senzacionalno dobro poprište kulturno zabavnih događanja. Bio je to "event" koji je visoko podigao ljestvicu i to ne samo zbog onih tradicionalnih sadržaja. Bio je to i trenutak kad je predstavljen dvanaesti broj Starta. "Zalili" smo ga Graševinom i Cabernet Sauvignonom Davora Zdjelarevića u posebnom kutku gdje je jedan od naših najboljih vinara upriličio i degustaciju probranih svojih, posve novih vina, koje nose oznaku ZWS. glamurom... U prepunom iCasinu točili su se i vrhunski kokteli koje je samo za ovu prigodu osmislila tvrtka Alca, uvoznik ekskluzivnih pića za Hrvatsku. Da sve blješti doprinos je dao i japanski proizvođač satova Seiko koji je najbolje svoje modele izložio.
Više od 700 uzvanika nakrcalo se u ne baš veliki prostor CroCasina, a čarobna atmosfera obilježila je rijetko viđen novogodišnji party. Bila je to prigoda i za  promociju novog Starta.

Lica s naslovnica, protagonisti Starta, Start face, brojni uzvanici iz, kako se to kaže - javnoga života i ono najvažnije; ovogodišnji Startov rulet katarzu je završio spektakularno u CroCasinu Hrvatske Lutrije. Svi su bili dobitnici, a tako i više od 7000 potencijalnih kupaca Starta mogu u novome broju pronaći i pregršt ne samo ultimativnog sadržaja, već i darova. Novi broj Starta ih je prepun. Od Lupinova editoriala, pa sve do prva tri poglavlja HIT knjige "Tajkunova kći" Dragane R. Tafre... Lica s naslovnica i Starta face bili su u žiži interesa, no jednako tako bilo je vruće i na pozornicama, za rulet-stolovima. 14 prekrasnih djevojaka u probranim kostimima začinilo je večer, jer gotovo da nije bilo kutka kojeg nisu pokrile svojim raskošnim pojavama.

Na promociji se zabavljalo iz sve snage! Glazbeni ritam nametala su dvojica izvanserijskih saksofonista. Jakša Jorda i ovaj je put izvukao iz sebe svu energiju i podigao na noge publiku, a Roko Vušković ludim je ritmom i izvedbama pjesama nenadmašnog Dine Dvornika preobratio očekivani u senzacionalan party. U tome su im pomogli i odlični glazbenici pretećeg benda koji se nisu štedjeli.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.