Jedna od najljepših glumica alarmantno se promijenila: "Treba tužiti njezinog kirurga"

Vidi što su joj od lica uradili plastični kirurzi! Bila je jedna od najljepših žena u Hollywoodu, no njezine najnovije fotografije sve više zabrinjavaju obožavatelje.


 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Jedna od najljepših glumica alarmantno se promijenila: "Treba tužiti njezinog kirurga" posnetek zaslona/Instagram joeoravec3
14. 2. 2024

S velikog tuluma u Las Vegasu nakon što su Kansas City Chiefsi osvojili Super Bowl, svakodnevno se šire nove fotografije, a jedna je objavljena i na Instagramu, na kojoj Taylor Swift i njezin partner Travis Kelce u društvu slavne glumice Megan Fox i njezinog dečka Machine Gun Kelly

I iako su posljednjih dana sve oči bile uprte u Swift i Kelce, u središtu ove zajedničke fotografije našla se Megan Fox. Lice glumice, koja je nekada važila za jedno od najljepših u Hollywoodu, sve više zabrinjava njezine obožavatelje jer je i više nego očito da se jako promijenila.Velike zategnute usne, naglašene jagodice i vidljive zategnute bore oko njih očiju šokirala je mnoge, neke korisnike društvenih mreža i njezine obožavatelje, a čak tvrde da je za njezin novi promijenjeni izgled kriv njezin partner Kelly.

“Kakva šteta sjaja”, “Još samo nekoliko filera i otplutat će”, “Trebalo bi tužiti njezinog doktora”, “Gdje je nestala Megan Fox?”, samo su neki od komentara. Dok jedni za glumičinu punkersku fazu krive njezinog partnera, drugi pak smatraju da je 37-godišnjakinja previše željna očuvanja mladolikog izgleda.Vrijedi napomenuti da je prije nekog vremena i sama glumica priznala da zapravo pati od ozbiljne tjelesni poremećaj koji se naziva dismorfni poremećaj.

Riječ je o ozbiljnom sindromu doživljavanja vlastitog tijela u kojem su pacijenti opsjednuti dijelovima vlastitog tijela koje doživljavaju vrlo negativno i sami sebi smatraju da su ružni. Osobe s ovim poremećajem rado se podvrgavaju raznim zahvatima koji im, sudeći prema nedavnim fotografijama Megan Fox, samo štete.Inače, Fox i Kelly su par od 2020. godine, a zaručili su se 2022. godine. Zbog glazbenika je glumica pokrenula i brakorazvodnu parnicu protiv bivšeg supruga Briana Austina Greena s kojim ima troje djece.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.