Dok ona vozi, bolje vam je šutjeti - 5 najvažnijih stvari koje naprosto ne smijete raditi u autu dok je žena za upravljačem, u suprotnom mogli bi i pješice doma

Žene obično imaju malo drugačiji odnos prema automobilima od muškaraca. Istraživanja pokazuju da žene cijene izdržljivost, pouzdanost, sigurnost i pristupačnost, dok muškarcima vanjski i unutarnji dio vozila te tehnologija koja svijetli u vožnji više znače. Već ove razlike sugeriraju da je odnos prema vožnji vjerojatno vrlo različit.

Dok ona vozi, bolje vam je šutjeti - 5 najvažnijih stvari koje naprosto ne smijete raditi u autu dok je žena za upravljačem, u suprotnom mogli bi i pješice doma Khusen Rustamov /Pixabay
2. 12. 2021

Sljedeći put kad sjednete na suvozačko mjesto pored pripadnice ljepšeg spola, sjetite se nekoliko osnovnih stvari koje žene mrze kad ih muškarci ukoravaju tijekom vožnje. Da znate kada je pametno stati s prigovorima, kritikama i objedama. Pazite da ih ne razljutite, jer mogli bi se ne vratiti kući pješice. O tome kako stoje žensko-muški odnosi više donosi i https://www.metropolitan.si/mobilno/6-napak-ki-jih-moski-sopotnik-obicajno-naredi-ko-vozi-zenska/


# 1 Pametan stil vožnje


Pogodite što najviše iritira muškarce kad žena vozi? Kad vozite u pogrešnoj brzini. Što je s drugim mjestom? Pri presporoj vožnji. Ona nema dovoljno samopouzdanja da ga prestigne. Znate li što to znači? Da muškarci jednostavno voze drugačije od žena. Agresivniji su i odvažniji, navodno. Što nije nužno i bolje. Stoga, kad žena vozi, muškarac se može brzo pretvoriti u dosadnog instruktora koji laje i naređuje, koji daje nepotrebne upute. Naravno da to vozačice itekako iritira. Znajte, kritika njezine vožnje nikako ne može završiti dobro.


# 2 Smeće u autu

Jeste li upravo odbacili žvakaću gumu u pepeljaru njenog auta, sklonili umrljanu maramicu u ladicu vrata, počeli mrviti, jer odlučili ste jesti? Nemojte se ljutiti kad vas podsjeti da s obzirom na to kako ostavljate čarape po stanu sumnja da će ovaj papir na kraju završiti u smeću. I kako je bezobrazno što ste odlučili zgnječiti taj kroasan u vožnji, kad je baš jučer očistila auto. Ordinarna je glupost izuti cipele i tijekom vožnje nasloniti noge na ploču s instrumentima.


# 3 Izljevi bijesa na sudionike u prometu

Ako sjedite na suvozačevom mjestu, obavezno zaboravite na promet oko sebe. Inače, možete iz čiste navike pasti u divlji bijes, jer netko nije vozio dovoljno brzo na zeleno svjetlo ili je vašeg dragog na raskrižju natjerao jednako ljutit vozač. Nemojte komentirati i voziti virtualno dok ona upravlja automobilom. Budući da niste za volanom, vaša je ljutnja tim više neutemeljena. Navala uvreda i psovki izlijeva se iz vas, vene na vašem vratu zadebljaju se do maksimalnog protoka, slina se nakuplja u kutovima vaših usta i ona tiho podsjeća kako bi se moglo dogoditi da više nikada nećete biti u istom automobilu.


# 4 Nedostatak proizvoda pogodnih za žene

Budite pažljivi dok vozi, a osim zalihe žvakaće gume i spreja koji unutrašnjost vašeg automobila osvježavaju, obveznu opremu nadopunite i nekim hidratantnim i običnim maramicama, flasterima (jer je cipele ponekad mogu zamrljati) i punjačem za njezin telefon. moći će pratiti i lajkove na Instagramu tijekom vožnje. Ugodite joj.


# 5 Stalna promjena radio stanice
Nepisano je pravilo kako suvozači ubijaju vrijeme tipkajući po brojnim komandama na instrumentnoj ploči. Vaša će vas strpljiva vozačica mirno ignorirati kad promijenite sve njezine klimatske postavke, iako ih ima optimizirane za maksimalnu udobnost, ali postajat će sve razdraženija ako zatim nadogradite na ležernog DJ-a i stalno mijenjate radio stanice ili puštate pjesme. To značajno odvraća pažnje. Znanost kaže da žene više vole mirne i ugodne pjesme koje dobro znaju tijekom vožnje.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.