Marijana Batinić, Hyundaijeva ambasadorica: -Djed Mraz mi je ove godine malo kasnio s poklonom, ali isplatilo se čekati Konu

Na Facebooku Marijanu Batinić, tv voditeljicu popularne emisije "Život na selu", prati 130.643 fanova, na Instagramu gotovo dvostruko više, a na RTL-u je gleda prosječno pola milijuna poklonika, stoga nije nimalo čudno što je i nju Hyundai odabrao, nakon Sare Kolak, za ambasadoricu

Marijana Batinić, Hyundaijeva ambasadorica: -Djed Mraz mi je ove godine malo kasnio s poklonom, ali isplatilo se čekati Konu press
31. 1. 2018

Marijana Batinić još je jedna od domaćih TV zvijezda i estradnih umjetnika koja ima nevjerojatno puno fanova na društvenim mrežama. I sve to zbog posve drukčijega pristupu javnosti i naravno emisiji na RTL-u. Popularnu emisiju redovito prati oko pola milijuna gledatelja pa nije nimalo čudno što ju je Hyundai odabra za svoju ambasadoricu. Ona je pravi prototip novoga načina komuniciranja s javnošću i upravo su to prepoznali njeni novi sponzori kada su joj odlučili darovati Hyundaija Konu.
Prekrasan, učinkovit i iznimno povoljan mali crossover testirat će i voziti popularna voditeljica sljedećih godinu dana. Nakon što joj je Lina Duić, voditeljica PR-a u Hyundaiju Hrvatska, uručila ključeve atraktivne crvene Kone, Marijana Batinić je istoga trena na Facebooku napisala: 

"Djed Mraz mi je ove godine malo kasnio s poklonom, ali isplatilo se čekati Konu"

U restoranu Balon u Zagrebu je 30. siječnja održana konferencija z a novinare, na kojoj ju je Hyundai predstavio kao svoju novu ambasadoricu.  Poznata TV voditeljica tako se pridružila Sari Kolak, olimpijskoj pobjednici koja vizi malo veći, ali i stariji Hyundai - i30 karavan.

“You drive it. You define it.” slogan je uzbudljivoga Hyundaijeva noviteta – lifestyle SUV-a KONA. Ime KONA potječe od okruga havajskog otočja te odražava jedinstven način života njegovih stanovnika. KONA je omiljena destinacija za adrenalinske sportove poput surfanja, skijanja na vodi i ronjenja te reflektira avanturistički duh novoga Hyundaijeva SUV-a.
KONA nosi obilježja lifestyle SUV-a, a može se pohvaliti okretnošću tradicionalnog gradskog automobila, kojega uz moderan dizajn krase napredne značajke sigurnosne tehnologije. Osim uz visoku razinu sigurnosti, KONA dolazi uz bežično punjenje pametnih telefona, povezivanje s Android Auto i Apple CarPlay sustavima te Krell prvorazredni audio sustav.

- „Tempo života kakav imamo, djelomično smo si nametnuli sami, a automobil je nešto bez čega malo tko, uključujući i mene, može zamisliti svakodnevnicu. Moj dan je katkad nepredvidiv, pa se veselim vožnjama u novoj Hyundai KONI.“ izjavila je Marijana Batinić.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.