Video: Lina Duić: Hyundai Kona je Best buy ZG Auto Showa, a mi u Rusiju vodimo 6 posjetitelja

Hyundai je osvojio prestižnu Best buy nagradu Zagreb Auto Showa za crossover Konu, a šestero najvještijih i najsretnijih posjetitelja s njima će na Svjetsko prvenstvo u nogometu u Rusiju

Video: Lina Duić: Hyundai Kona je Best buy ZG Auto Showa, a mi u Rusiju vodimo 6 posjetitelja press
15. 4. 2018

Hyundai KONA proglašena je BEST BUY Zvijezdom salona ovogodišnjeg Zagreb Auto Show-a. Svečani izbor Zvijezde salona održan je 12.04.2018. u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma.

“Zahvaljujemo cijenjenim kolegama auto novinarima na dodijeljenom priznanju za Best Buy Star za Hyundai Konu. Nakon uspješnog lansiranja Hyundai Kone na hrvatskom tržištu krajem 2017. godine, u istom tonu nastavljamo i u 2018. godini. A uskoro u Hrvatskoj očekujemo i Konu u električnoj te dizelskoj izvedbi”, izjavio je Domagoj Burić, Direktor Marke Hyundai Hrvatska.

“Hyundai Kona je lifestyle SUV s mogućnošću pogona 4x4, mnogobrojnim kombinacijama personalizacije interijera, a tu je i vrhunski Hyundai SmartSense sustav napredne pomoći za vozača. KONA je vodeća u segmentu najnovijih sigurnosnih tehnologija koje su osmišljene da vozačima pruže veću sigurnost i pouzdanost u vožnji. Od automatskog kočenja za izbjegavanje sudara (FCA) do detekcije vozila u mrtvom kutu (BCW), KONA vas može upozoriti na potencijalne opasnosti za vrijeme vožnje. A tu je i Hyundai petogodišnje jamstvo bez ograničenja kilometraže. Hyundai Kona zaista predstavlja najbolju vrijednost za uloženi novac. Još jednom pozivamo sve posjetitelje Zagreb Auto Show-a da nas posjete u paviljonu 9 te da osim Kone upoznaju i ostale Hyundai modele”, dodala je Lina Dujić, Voditeljica marketinga Hyundai Hrvatska). 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.