Danijela iznenadila novim izgledom: Volim nove početke (FOTO)

Popularna pjevačica je podijelila nekoliko fotografija na kojima se vidi koliko je skratila kosu i promijenila boju.

Danijela iznenadila novim izgledom: Volim nove početke (FOTO) Instagram/Danijela Martinović
27. 11. 2023

Popularna hrvatska pjevačica Danijela Martinović na Instagramu je objavila niz fotografija na kojima pokazuje svoju novu frizuru. Od pratitelja je odmah dobila komplimente kako bolje izgleda s kraćom kosom i koliko joj kao prirodnoj plavuši pristaje dodani ružičasti pramen u kosi. U opisu je napisala i sadržajnu poruku o novom početku, čime je dodatno oduševila obožavatelje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)"Svi dobro znate koliko volim nove početke. U svakom novom početku leži čar transformacije; nova frizura, novi početak i novi sjaj", mudro je napisala simpatična Dalmatinka. "Super, kakva genijalna transformacija ”, bile su najčešće reakcije ispod fotografija nasmijane pjevačice koja je početkom ove godine potvrdila novu ljubavnu vezu s kriminalističkim inspektorom Josipom Pavlićem. Par se upoznao kada je Danijela preko interneta prijavila krađu identiteta, a Josip je bio jedan od istražitelja u njenom slučaju.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.