Angelinu zamijenio s Ines! Brad Pitt se ne skriva: uživao na koncertu s nedavno razvedenom zvijezdom (FOTO)

Zbog pravnih bitaka i sporova s ​​bivšom suprugom Angelinom Jolie, svoj je ljubavni život pažljivo skrivao.
 

Angelinu zamijenio s Ines! Brad Pitt se ne skriva: uživao na koncertu s nedavno razvedenom zvijezdom (FOTO) Brad Pitt / Instagram
16. 11. 2022

58-godišnji oskarovac Brad Pitt fotografiran je s Ines de Ramon iza pozornice na Bonovom koncertu u Los Angelesu prošle nedjelje. Koncertu su prisustvovali sa supružnicima Cindy Crawford i Randeom Gerberom.


Za sada se službeno ne zna jesu li zaljubljeni.

De Ramon, koja radi za brend nakita Anita Ko, raskinula je sa suprugom, zvijezdom Vampirskih dnevnika Paulom Wesleyjem, ranije ove godine, potvrdio je predstavnik para u rujnu. Raskinuli su nakon gotovo tri godine braka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Svježa ljubav?

Glumac je još uvijek u razvodu s Angelinom Jolie. I dalje se bore oko skrbništva nad svoje šestero djece i nekih zajedničkih poslovnih pothvata, uključujući kupnju vinograda vrijednog 60 milijuna dolara na jugu Francuske. Jolie je također optužila svog bivšeg supruga da je 'ugušio' jedno od njihovo šestero djece tijekom žestoke svađe u privatnom avionu, udario jedno od njih, gurnuo glumicu uza zid i uhvatio je za kosu.

Iako se Pitta povezivalo s mnogim ženama od njihova prekida 2016., ovo je bio prvi put da je u javnosti viđen s de Ramonovom, piše portal People.

 Bio je odjeven u sivi džemper, plave traperice i zavezani smeđi šešir, dok je de Ramon nosio jaknu s uzorkom uz bijelu majicu kratkih rukava, upotpunjujući izgled crnim hlačama na struk i čizmama usklađenih boja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Top Celebs (@topcelebs13)

Jeste li znali? Brad Pitt je i kipar 

Pitt je svoje kiparske kreacije premijerno predstavio na izložbi svog prijatelja Thomasa Houseaga u galeriji finskog grada Tamperea. Njegova izložba veliko je iznenađenje jer nije bila unaprijed najavljena."To je samorefleksija. Govori o tome gdje sam u svojim odnosima pogriješio, gdje sam pogriješio, gdje sam sukrivac. Radovi su nastali iz posjedovanja onoga što sam nazvati radikalnim inventurom sebe, biti brutalno iskren prema sebi i uzeti u obzir one koje sam možda povrijedio", rekao je glumac na otvaranju.

Priča se da se samouki kipar prvo počeo baviti keramikom nakon razvoda od Angeline Jolie 2017., kada je navodno provodio 15 sati dnevno u studiju svog prijatelja, britanskog umjetnika Thomasa Houseaga, u Los Angelesu.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.