Brad Pitt (56) ponovo žestoko ljubi! Zaljubljen je u 27-godišnju dvojnicu Angeline Jolie - romatičan bijeg na Azurnu obalu s prekrasnom njemačkom manekenkom

Mega zvijezda Hollywooda preoteo mladu ženu Rolandu Maryju (68), poduzetniku iz glavnog njemačkog grada. Otkako je Brad Pitt prekinuo vezu s Angelinom Jolie 2016. godine nikada nije imao tako ozbiljnu vezu, iako ga se vezivalo uz brojne žene. Sad ga je napokon "ulovila" mlada, 27-godišnja manekenka Nicole Poturalski, koja jako podsjeća na Angelinu Jolie kad je bila mlada. Upoznao ju je točno pred godinu dana u berlinskom restoranu njenog vremešnog supruga.

https://www.instagram.com/p/CEZ-4ZoH1cH/?utm_source=ig_web_copy_link

Brad Pitt (56) ponovo žestoko ljubi! Zaljubljen je u 27-godišnju dvojnicu Angeline Jolie - romatičan bijeg na Azurnu obalu s prekrasnom njemačkom manekenkom Nicole Poturalski instagram
1. 9. 2020

Prema stranim medijima, njihova je veza svježa. Par je na kraću pauzu u južnu Francusku stigao privatnim zrakoplovom. Brad Pitt (56) i iznimno tražena njemačka manekenka Nicole Poturalski (27) sletjeli su u zračnu luku Le Castellet. Nakon što su se pojavili nagovještaji da se Brad ponovno počeo intenzivnije družiti s prvom suprugom Jennifer Aniston (51), a kasnije i s glumicom Alijom Shawkat (31), ništa se od toga nije pokazalo istinitim. Vjeruje se da se ikona filma i zapanjujući model, 27 godina, viđaju već nekoliko mjeseci.
Brad i Nicole zajedno su ljetovali prošlog tjedna u Château Miraval, imanju na jugu Francuske, kojeg je kupio za 67 milijuna dolara 2011. godine s bivšom suprugom Angelinom Jolie, tvrdi se.
Smatra se da je Brada oduševila Nicoleina zadivljujuća figura kad ju je upoznao u ekskluzivnom berlinskom restoranu Borchadt njenog supruga Rolanda Mary u kolovozu prošle godine.
Glumac je Rolanda poznavao dugi niz godina. Upoznali su se nakon što je 2009. godine prvi put posjetio restoran biznismena, kada je bio u Njemačkoj snimajući film "Inglorious Bastards" Quentina Tarantina.
Gospodin Mary (68), koji se nekoliko puta ženio, navodno je "filozofiran" u vezi s bliskom vezom svoje supruge s američkom legendom velikog ekrana.

Pitt (56) je pokrenuo i glasine o romansi s Angelinom Jolie, sličnom Nicole, kad je u srijedu uočen s njom u francuskoj zračnoj luci Le Castellet. No bio je to sam njihov "susret u prolazu".

Promatrači su rekli da se par ponašao poput 'zaljubljenih tinejdžera', jer u zračnoj luci nisu mogli odmaknuti ruke - prije nego što su otputovali na manji aerodrom blizu mjesta u kojem su boravili prošli tjedan u Château Miraval, imanje koje je Pitt kupio za 67 dolara milijuna u 2011. s bivšom suprugom Angelinom.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.