Brad Pitt reagirao na optužbe Angeline Jolie za obiteljsko nasilje

U borbi za puno skrbništvo nad djecom Angelina Jolie ponovno je govorila o obiteljskom nasilju od strane svog bivšeg supruga.

Brad Pitt reagirao na optužbe Angeline Jolie za obiteljsko nasilje FreeNews
24. 3. 2021

Nedavno je 45-godišnja glumica objavila da su ona i njezina starija djeca spremni svjedočiti protiv Brada Pitta. Slavne osobe podsjećaju na šest nasljednika - 19-godišnjeg Maddoxa, 17-godišnjeg Paxa, 16-godišnju Zakharu, 14-godišnju Shiloh i 12-godišnje blizance Knox i Vivienne.

Prema navodima upućenih u Us Weekly, Brad Pitt uvjeren je da Jolie pokušava djecu koristiti kao oružje kako bi dobila priliku da s njima napusti Los Angeles "bez njegovog znanja i odobrenja". Ranije se šuškalo da se Angie želi preseliti u London.

"Ovaj je postupak Bradu nanio teške boli i on je priznao svoju ulogu u raspadu braka", dodao je izvor. - Djeca već imaju toliko psiholoških trauma i nastavljaju se akumulirati, ali ovo već izmiče Bradovoj kontroli. Vrijeme kompromisa je prošlo. [Pittovu] strpljenju došao je kraj. Više neće dopustiti da [Jolie] manipulira.

57-godišnji oskarovac ne boji se eksponiranja bivše ljubavnice i dalje poriče da je naštetio djeci ili njoj.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.