Hoće li Vanđelićev ZRIN prerasti u 169. HR stranku saznat ćemo suta u 11 sati

Vlada iz sjene, kako mnogi nazivaju udrugu ZRIN, u režiji poznatog managera, zatočenika srpskog logora u Glini, branitelja sutra izlazi na sunce! U 11h je predstavljanje ciljeva, područja rada ZRIN-a u HUB385 u 11h u Zagrebu u Ul. Franje Petračića 61.

ZNANSTVENO RAZVOJNA INICIJATIVA udruženje je istomišljenika koji žele pameću mijenjati Hrvatsku. Kako je naveo u najavi Damir Vanđelić, "sutra ćemo uz kratku analizu saznati gdje smo sad".

Tribina je otvorena za sve i nije zamišljena isključivo kao press konferencija! Prijenos će biti moguće pratiti na Facebook stranici ZRIN-a!

Udrugu koju čine neovisni stručnjaci iz akademskog i poslovnog svijeta, a naveli su da im je misija da istražuju, formuliraju i predlažu javne politike i njihov učinak na poboljšanje životnih i gospodarskih uvjeta u Republici Hrvatskoj te da potiču njen razvoj.

Foto: Sandra Šimunović/Pixell

Hoće li Vanđelićev ZRIN prerasti u 169. HR stranku saznat ćemo suta u 11 sati Sandra Simunovic/PIXSELL
1. 6. 2022

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.