Vanđelić nešto opasno kuha! Objavio obrise "paklenog" plana za rušenje postojećeg političkog establišmenta

Thing tank revolucija sprema se u Hrvatskoj! Je li sazrijelo vrijema da i mi dobijemo svog Robreta Goloba, managera koji je u Sloveniji sve do pred 14 dana bio potpuni autsajder, a sad će biti premijer i političar koji je osvojio najviše mandata u cijeloj solvenskoj povijesti. Damir Vanđelić, čovjek koji je bio zatočenik srpskog logora u Glini, branitelj Domovinskog rata, vrhunski poduzetnik, nesuđeni zagrebački gradonačelnik..., iznio je na društvenim mreža obrise, sad je očito, svog političkog "paklenog" plana s kojim želi doći na vlast!

Maltretiranje s UDBOM i perifernim problemima odvlači fokus, a prema Damiru Vanđeliću postoji milijun drugih prioriteta, a oni najvažniji nastali su u zadnjih 10 godina i posljedica su:

- Hrvatska ima broj stanovnika manji za 9,25 posto, odnosno za 396. 360 stanovnika
- broj zaposlenih direktno na proračunu je povečan preko 4.000 novozaposlenih
- dobili smo valjda 20.000 novih branitelja- pandemija
- potresi
Vanđelić nešto opasno kuha! Objavio obrise "paklenog" plana za rušenje postojećeg političkog establišmenta Davor Puklavec / Pixell
25. 4. 2022
Foto: Davor Puklavec / Pixel
 
Čovjek koji je bio zatočenik srpskog logora u Glini, branitelj Domovinskog rata, vrhunski manager, nesuđeni zagrebački gradonačelnik iznio je na društvenim mreža obrise, sad je očito, svog političkog plana s kojim želi doći na vlast. Evo što stoji u njegovoj kratkoj promemoriji koju je zaključio kako ima još mnoštvo toga što treba pod hitno mijenjati!
 
- Zadnjih 10 godina u RH dogodilo se sljedeće o čemu ne treba gubiti fokus diskutirajući o UDBA-i i bezobraštinama političara:
- Hrvatska ima broj stanovnika manji za 9,25 posto, odnosno za 396. 360 stanovnika
- broj zaposlenih direktno na proračunu je povečan preko 4.000 novozaposlenih
- dobili smo valjda 20.000 novih branitelja
- pandemija
- potresi
- Agrokor su prvo preuzeli Rusi, sada Mađari, a izmjena zakona o koncesijama nakon Lex Agrokora omogućila im je da sjednu na izvore vode Jamnice i najbolje zemljišta Slavonije
- navikli su nas da je normalno da Vlade opstaju i da se do kraja štite ministri koji imaju optužbe za korupciju
- nečinjenjem Vlade je propušteno preuzimanje upravljanja INA-om i proglašenje ništetnosti Sanaderovih ugovora
- uredbama Vlade se opraštaju stotine milijuna kuna privatnim tvrtkama
- netransparentno (bez natječaja i kriterija) se dijele milijarde iz Fonda za nacionalni oporavak i otpornost
- uvodimo EUR, a na dnu smo ljestvice produktivnosti ekonomije pa će nas predaja i tog dijela suvereniteta oštetiti u budućem razdoblju isto kako je oštetila Portugal, Italiju i slične ekonomije
- izdana je državna obveznica RH od 14.4.2022. na 1.25 milijardi EUR s valutnom klauzulom ima prinos do dospijeća od 2.975% te godišnju kamatnu stopu od 2.875%. Investitori nas gledaju lošije od Grčke, a uvodimo EUR.
 
To naravno nije sve.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.