- "Znači još uvijek držimo 110 građana Hrvatske u pritvoru za ništa. Još ih ne puštate i ne želite im se ispričati?"

Grci smatraju da će skupo platiti nepravdu koju su napravili Dinamovcima!!!

Komentari na društvenim mrežama u Grčkoj sablažnjuju se nad napravdom koja je načinjena Hrvatima zbog masovne histerije u kojoj su grčke vlasti uhitile više od stotinu BBB i zamislite, sve do pred koji dan ni jednog Grka.

- I sad se uspostavilo da nož, a i DNA s kojim je ubijen navijač AEK-a, pripada njegovu znancu, također navijaču AEK-a!

- Sad kad će nas vući po sudovimia i tražiti odšetu!

- Greška je napravljena i grčki su navijači nakon 24 sata pušteni, a Hrvati su još dan danas u zatvoru! Onda su neki od vas pričali o "nacističkim ubojicama"!

- "Znači još uvijek držimo 110 građana Hrvatske u pritvoru za ništa. Još ih ne puštate i ne želite im se ispričati?" GNK Dinamo /Instagram
13. 11. 2023

Svi su zgranuti u Grčkoj, a posebice navijači Panathinaikosa, koje su medji, a posebice navijači AEK proglasili i nacistima, baš kao i BBB? Usprkos svemu hrvatske vlasti mirno promatraju kako Dinamovci trunu u grčkim kazamatima!!!

Navijač AEK-a, ubio navijača AEK-a? Istržitelji su sve bliži ubojici, jer kako tvrde grčki mediji na nožu nema DNA ni jednog Hrvata. Usprkos tome stotinjak BBB i dalje robijaju u grčkim zatvorima!!!

Na nožu kojim je ubijen Michalis Katsouris grčki navijač, nalazi se DNA njegova vlasnika Aristidedisa Delliosa, također navijača AEK-a, poznatog i osuđivanog huligana!

Kako javlja protothema.gr, pokazalo se da neidentificirani DNK uzorak pronađen na nožu - koji je pronađen na mjestu sukoba i na kojem ima krvi ubijenog navijača - pripada navijaču velike momčadi AEK-a, koji je uhićen nekoliko prije dana.

U razgovorima se, pak, čulo kako komentira kako je uhićeni navijač sudjelovao u incidentima i nosio nož.

Grčki portal podsjeća kako je muškarac uhićen prije nekoliko dana jer se protiv njega čekala odluka Tročlanog kaznenog suda u Volosu kojom je osuđen na 12 mjeseci zatvora i novčanu kaznu od 700 eura zbog huliganskog incidenta još iz 2017.

Prema informacijama, spomenuti navijač, koji je sudjelovao u incidentima u New Philadelphiji, dao je izjavu vlastima i spomenuo nož. Iz istraživanja EL.AS. na mjestu tragedije pronađen je nož koji sadrži DNK Michalisa Katsourisa kao i neidentificirani uzorak.

Konačno, nakon relevantne istrage, pokazalo se da ovaj neidentificirani uzorak pripada dotičnom muškarcu.

 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.