Plenkoviću, što se čeka! I Grci tvrde da je Grk vlasnik DNA na nožu kojim je ubijen navijač AEK-a

Navijač AEK-a, ubio navijača AEK-a? Istržitelji su sve bliži ubojici, jer kako tvrde grčki mediji na nožu nema DNA ni jednog Hrvata. Usprkos tome stotinjak BBB i dalje robijaju u grčkim zatvorima!!!

Na nožu kojim je ubijen Michalis Katsouris grčki navijač, nalazi se DNA njegova vlasnika Aristidedisa Delliosa, također navijača AEK-a, poznatog i osuđivanog huligana!

Svi su zgranuti u Grčkoj, a posebice navijači Panathinaikosa, koje su medji, a posebice navijači AEK proglasili i nacistima, baš kao i BBB? Usprkos svemu hrvatske vlasti mirno promatraju kako Dinamovci trunu u grčkim kazamatima!!!

Plenkoviću, što se čeka! I Grci tvrde da je Grk vlasnik DNA na nožu kojim je ubijen navijač AEK-a Protothema.gr/screenshot
13. 11. 2023

Nož je pronađen na mjestu tučnjave i na njemu je bilo krvi ubijenog navijača, piše grčki portal Protothema.gr https://www.protothema.gr/greece/article/1434871/mihalis-katsouris-dna-tou-ellina-opadou-pou-sunelifthi-vrethike-se-mahairi-sto-simeio-tis-sublokis/ i dodaje kronologiju događanja

Razvoj događaja u slučaju Michalisa Katsourija, koji je 7. kolovoza navečer poginuo tijekom invazije hrvatskih huligana na New Philadelphiju, odvija se velikom brzinom.

Kako javlja protothema.gr, pokazalo se da neidentificirani DNK uzorak pronađen na nožu - koji je pronađen na mjestu sukoba i na kojem ima krvi ubijenog navijača - pripada navijaču velike momčadi AEK-a, koji je uhićen nekoliko prije dana.

U razgovorima se, pak, čulo kako komentira kako je uhićeni navijač sudjelovao u incidentima i nosio nož.

Grčki portal podsjeća kako je muškarac uhićen prije nekoliko dana jer se protiv njega čekala odluka Tročlanog kaznenog suda u Volosu kojom je osuđen na 12 mjeseci zatvora i novčanu kaznu od 700 eura zbog huliganskog incidenta još iz 2017.

Prema informacijama, spomenuti navijač, koji je sudjelovao u incidentima u New Philadelphiji, dao je izjavu vlastima i spomenuo nož. Iz istraživanja EL.AS. na mjestu tragedije pronađen je nož koji sadrži DNK Michalisa Katsourisa kao i neidentificirani uzorak.

Konačno, nakon relevantne istrage, pokazalo se da ovaj neidentificirani uzorak pripada dotičnom muškarcu.

Objava navijačevih odvjetnika nedugo nakon njegova uhićenja prošlog četvrtka

Istodobno su se priopćenjem oglasili odvjetnici uhićenog, Philippos i Christodoulos Filias:

Kako bismo izbjegli nesporazume ljudi koji su zabrinuti zbog ishoda slučaja ubojstva Michalisa Katsourija i pronalaženja počinitelja, obavještavamo vas da se današnje uhićenje našeg ravnatelja, na sudu Evelpidona, ne tiče ovom konkretnom slučaju.

Očekivao je jednogodišnju zatvorsku kaznu za prekršaj, izrečenu u srpnju, za djelo počinjeno 2017. godine. Kao ni vijest da je identificiran njegov DNK, što nas posebno zbunjuje, jer tko do danas nije čak i uzorak, što se očekuje u sljedećih nekoliko sati, kao i svim optuženima.
 

https://www.sdna.gr/politiko-deltio/ellada/1140734_dna-toy-mihali-katsoyri-kai-opadoy-tis-aek-entopistikan-se-mahairi?fbclid=IwAR1flAjOig4cDNo3lyNlXIgrOpeARe1Stz6iOOo3cMweUhoiJ-JiGbLrVxc


 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.