Zna li tko gdje je Jurica? Obeć'o je da će se javiti za pet dana, eto proš'o rok

Diler novca poreznih obaveznika Jurica Lovrinčević koji je futrao izabrane medije pred pet dana najavio je povratak u Hrvatsku za danas. No ni traga ni glasa od savjetnika bivšeg ministra Davora Filipovića. Rok koji je obećao je istekao, a ni a ni b od Lovrinčevića.

U zadnjoj poruci Lovrinčević je naglasio kako u njegovim porukama je Davor, ali ne Filipović, već Stern!

Zna li tko gdje je Jurica? Obeć'o je da će se javiti za pet dana, eto proš'o rok Damir Špehar / Pixsell
19. 12. 2023

Pred 5 dana javio se i Jurica Lovrinčević, glavni junak Afere Mreža, na Linkedinu objasnio tko je Davor koji se spominje te potvrdio da postoji email u kojem se navodi i Davor Štern!!! Objasnio tko je Davor koji se u njemu spominje, ali da nije to Davor Filipović. Jednako tako kazao je kako se vraća u Hrvatsku za 5 dana i kako će sve objasniti, kako sve to baš i nije crno bijelo i kako ne treba previše vjerovati u sve ono što je izašlo do sada na svjetlost dana.

Rok koji je obećao danas istjeće, a ni a ni b od Lovrinčevića.

Evo što je prije 5 dana napisao Lovrinčević:

Propagandni Pothvat Dezinformiranja

Osnova svake propagande je zamotati zrno istine u hrpu laži koje odgovaraju nečijem interesu. Ovo je operacija u koju je, vidim, upregnuto mnoštvo medijskih kuća i pojedinaca koji se jako trude od hrpe laži stvoriti ""istinu"" za jednokratnu upotrebu. S obzirom na širinu, žestinu i koordinaciju ovog napada jasno je da su se dugo pripremali za ovo.

Krenimo od e-maila koji se spominje, a koji ovdje vidite u izvornom obliku.

E-mail je upućen meni i Davoru Šternu, a medijska operacija gura priči o "Jurici i Davoru" (Filipoviću).

E-mail postoji.

E-mail nema veze sa Davorom Filipovićem.

E-mail je obavijest mađarskog energetičara te osobnog prijatelja Davora Šterna kojom mene i njega obavještava o napisima u mađarskom tisku.

Ovaj e-mail i način na koji se njime manipulira samo je kap u moru ove propagandno-obavještajne operacije koja ima cilj zaštititi ogromni privatni interes na štetu hrvatske države.

Stoga sve što će uslijediti iz tog smjera gledajte s rezervom jer istina često nije ono što vam se servira.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.