- Moj Davor je drugi Davor (Štern) i nije riječ o Davoru Filipoviću te primite s rezervom sve što vam se plasira

JAVIO SE Jurica Lovrinčević, glavni junak Afere Mreža, na Linkedinu objasnio  tko je Davor koji se spominje te potvrdio da postoji email u kojem se navodi i Davor Štern!!! Objasnio tko je Davor koji se u njemu spominje, ali da nije to Davor Filipović.

- Moj Davor je drugi Davor  (Štern) i nije riječ o Davoru Filipoviću te primite s rezervom sve što vam se plasira Davor Puklavec / Pixsell
14. 12. 2023

Lovrinčevićev status s LinkedIna prenosimo u nastavku

Propagandni Pothvat Dezinformiranja

Osnova svake propagande je zamotati zrno istine u hrpu laži koje odgovaraju nečijem interesu. Ovo je operacija u koju je, vidim, upregnuto mnoštvo medijskih kuća i pojedinaca koji se jako trude od hrpe laži stvoriti ""istinu"" za jednokratnu upotrebu. S obzirom na širinu, žestinu i koordinaciju ovog napada jasno je da su se dugo pripremali za ovo.

Krenimo od e-maila koji se spominje, a koji ovdje vidite u izvornom obliku.

E-mail je upućen meni i Davoru Šternu, a medijska operacija gura priči o "Jurici i Davoru" (Filipoviću).

E-mail postoji.

E-mail nema veze sa Davorom Filipovićem.

E-mail je obavijest mađarskog energetičara te osobnog prijatelja Davora Šterna kojom mene i njega obavještava o napisima u mađarskom tisku.

Ovaj e-mail i način na koji se njime manipulira samo je kap u moru ove propagandno-obavještajne operacije koja ima cilj zaštititi ogromni privatni interes na štetu hrvatske države.

Stoga sve što će uslijediti iz tog smjera gledajte s rezervom jer istina često nije ono što vam se servira.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.