VIDEO: Slomljeni Alec Baldwin u suzama: "Nisam pritisnuo okidač"

"Nisam pritisnuo okidač. Nikad ne bih uperio pištolj u nekoga i pritisnuo okidač. Nikad."  O tome kako je pravi metak dospio na set “Rust”, Alec Baldwin kazao je u ekskluzivnom razgovoru za NBC: -  “Nemam pojma. Netko je stavio "živi metak" u pištolj. Metak koji nije ni trebao biti na snimanju.”

VIDEO: Slomljeni Alec Baldwin u suzama: "Nisam pritisnuo okidač" NBC screenshoot
2. 12. 2021

Američki glumac Alec Baldwin (63) prvi je put javno progovorio o tragediji koja se dogodila 21. listopada na snimanju western filma "Rust" u Novom Meksiku. Na "setu" je pod njegovom paljbom poginula Halyna Hutchins, ukrajinska snimateljica i novinarka koja je radila na više od 30 filmova, kratkih filmova i TV mini serija. 21. listopada 2021. smrtno je ranjena u incidentu s pucnjavom tijekom snimanje na setu filma "Rust". Poznati glumac koji je osumnjičen za ubojstvo u ekskluzivnom je intervju izjavio da on okidač povukao nije te tako unio veliki zaplet u istragu nesretnog događaja, ili zločina možda čak koji se sve dubioznije istražuje.

Ozlijeđen je i redatelj filma Joel Souza.

Prema službenim izvješćima vlasti, Baldwinu je tijekom snimanja rečeno da slobodno i sigurno može rukovati pištoljem za rekvizite, ali istraga o tome kako je pravo punjenje pronađeno u oružju još je u tijeku. O tome kako je bojevi metak završio u pištolju kojim je barato, glumac je izjavio: - “Nemam pojma. Netko je stavio živi metak u pištolj. Metak koji nije ni trebao biti na setu.”

Jednosatna emisija, koja će uključivati ​​i razgovor s Baldwinom, emitirat će se u potpunosti za koji dan, a idući tjedan planiraju posebno izdanje emisije 20/20 u kojoj planiraju istražiti pozadinu snimanja.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.