ZEKANOVIĆ: - Laura Codruţa Kövesi i Kolakušić imaju bliske odnose i zbog toga tužiteljica politizira i ne radi svoj posao, dok Kolakušić uz sliku s njome kaže: - Laura i ja dolazimo po Plenkovića

Hrvoje Zekanović HDZov trabant danas napao Laure Codruţe Kövesi i Mislava Kolakušića.Tvrdi kako postoji "bliska veza" između njega i EU državne odvjetnice koja radi zapravo posao političara, a ne tužitelja!

Tu imamo jednu intenzivnu, neskrivenu suradnju, iskreno druženje, korespondenciju između jednog političara koji je danas u Europskom parlamentu te EU tužiteljice.

ZEKANOVIĆ: - Laura Codruţa Kövesi i Kolakušić imaju bliske odnose i zbog toga tužiteljica politizira i ne radi svoj posao, dok Kolakušić uz sliku s njome kaže:  - Laura i ja dolazimo po Plenkovića EP / mislav kolakušić Twitter
11. 3. 2024

Nevjerojatne špekulacije danas je novinarima u Hrvatskom saboru iznio HDZ-ov satelit i saborski zastupnik vladajuće većine Hrvoje Zekanović. Evo što im je kazao aludirajući na "blisku vezu" Mislava Kolakušića i glavne EU tužiteljice Laure Codruţe Kövesi.

- Zamislite da se bilo koji član vladajuće većine naslikava sa Zlatom Hrvoje Šipek, Ivanom Turudićem, da intenzivno s njime komunicira, da poništava njihove postupke, komentira i na društvenim mrežama... Međutim toga nema, no ima kad je riječ o oporbi! Tu imamo jednu intenzivnu, neskrivenu suradnju, iskreno druženje, korespondenciju između jednog političara koji je danas u Europskom parlamentu te EU tužiteljice. To su Mislav Kolakušić i gospođa Laura Codruţa Kövesi. Ja ću samo izdvojiti par tekstova i izjava gospodina Ivana Turudića??? (lapsus Zekanovića, izvjesno je kako je zapravo mislio na Kolakušića) napisanih na portalima o njihovu odnosu.

Dakle Kolakušić izjavljuje: - Laura i ja dolazimo po tebe Plenkoviću! Laura Codruţa Kövesi i Mislav Kolakušić žele isto. Mislav Kolakušić izjavljuje kako je Laura Codruţa Kövesi najbolja osoba za procesuiranje korupcije. Onda Kolakušić navodi kako je Hrvatska prva na redu za Lauru. Potom Mislav Kolakušić radosno na svom X prenosi svoju sliku s europskom javnom tužiteljicom pa kaže: - Laura Codruţa Kövesi je konačno otvorila istragu o cjepivima. A sami znamo kako se upravo Mislav Kolakušić pokazao kao osoba koja je bila veliki protivnik pandemije, koji je pokazao tko je pravi neprijatelj. Bio je on na krivoj strani, na strani koja je bila protiv cjepiva Covid-19.

Volio bih ovdje da se objektivnosti radi postavi i pitanje: - Jesu li u ovom slučaju osobe koje dolaze iz Europske unije, u ovom slučaju glavna EU tužiteljica i EU političari objektivni i jesu li pod nečijim političkim utjecajem? A Vas kao istraživalačke novinare pozivam da onako malo hrabrije "proguglate" o vezi Kolakušić - Kövesi pa da vidite i nešto više od ovoga što sam Vam ja sada iznio. Ja duboko sumnjam da gospođa Laura Codruţa Kövesi i Mislav Kolakušić imaju jednu intenzivnu suradnju i da ona ono što radi, radi kao političar, a ne kao tužiteljica što bi trebala raditi.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.