Kako to izgleda iz unutrašnjosti kombija kad se u njega u punoj brzini zaleti vlak? Provjerite u ovom jezivom videu

Dogodilo se to u SAD-u, a dostavljač Amazona Alexander Evans nekim ga je čudom odnio bez ikakvih posljedica.

Nesreća se dogodila još 2021. godine, no sada je u javnost izašla prilično jeziva snimka nesreće i to iz same kabine kombija.

Kako to izgleda iz unutrašnjosti kombija kad se u njega u punoj brzini zaleti vlak? Provjerite u ovom jezivom videu Youtube/Zajem zaslona
27. 2. 2024

Napisao: Gregor Žvab

Prije otprilike tih godina, vozač Amazonove dostave prešao je preko tračnica na neosiguranom željezničkom prijelazu, baš u trenutku kada je putnički vlak jurio punom brzinom i udario ga. Srećom u nesreći, do sudara je došlo odmah iza putničke kabine...

Posljedice su izgledale katastrofalne, ali...

Kombi Dodge RAM ProMaster (ekvivalent Fiatu Ducatu) doslovno se razbio, ali je sama kabina ostala čitava. Na snimci se vidi jačina udarca koji je Evansa poprilično uzdrmao, ali osim što mu je kapa spala s glave, ozbiljnijih posljedica nije bilo, Možda se, naizgled sasvim smiren, jednostavno otkopčao i otišao daleko od olupine.i pokupio još nekoliko osobnih stvari. Slobodno možemo dodati da je Alexander Evans ponovno rođen, što se sigurno ne bi dogodilo da se sudar dogodio samo nekoliko centimetara bliže njemu.

Iako je za sudar krivac isključivo vozač kombija, iz Motor1 su napisali da se radilo o vrlo nepreglednom raskrižju na kojem se nadolazeći vlak, pogotovo kada dolazi velikom brzinom, lako može propustiti. Srećom, ovaj put bez težih posljedica, osim štete na kombiju i vlaku te neisporučenih pošiljki.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.