Zbog idiotskih odluka Ursule von der Leyen i njenih trabanata građani EU žive i živjet će sve lošije

Razlog zašto živimo sve lošije nisu pandemija i tuđi ratovi, već nesposobni europski političari, riječi su Mislava Kolakušića koje odzvanjaju društvenim mrežama i šire se poput požara. Dodao je:

- U čemu je razlika između rata između Rusije i Ukrajine, i sukoba SAD-a i Afganistana, rata SAD-a i Iraka, rata NATO saveza i Libije, rata Azerbajdžana i Armenije, bombardiranja Sirije, rata Saudijske Arabije u Jemenu? 

Zbog idiotskih odluka Ursule von der Leyen i njenih trabanata građani EU žive i živjet će sve lošije Copyright © European Union 2021
28. 11. 2022

 - U čemu je razlika između rata između Rusije i Ukrajine, i sukoba SAD-a i Afganistana, rata SAD-a i Iraka, rata NATO saveza i Libije, rata Azerbajdžana i Armenije, bombardiranja Sirije, rata Saudijske Arabije u Jemenu? Krajnje je licemjerje raditi razlike između ovih ratova koji su svi nezakoniti i svi protivni normama međunarodnog prava. Licemjerje je današnja glavna odlika politike EU.

Naveo je Mislav Kolakušić i kako građni Europske unije danas žive neusporedivo lošije nego nedavano, a za to je optužio ni manje ni više nego po njemu totalno nesposobno društvo koje politički vodi zajednicu 27 država.

- Vodstvo Europske unije nas želi uvjeriti kako su tome isključivi razlozi učinci Covida 19 te ukrajinsko ruski rat, no činjenice govori kako su korona virusi u različitim mutacija oduvijek uz nas i s nama. I bit će uvijek s nama i mutirati će kao i do sada. Problem je u našoj reakciji na pandemiju koja je odnijela mnoge živote. Poglavito pogrešna i katastrofalna upotreba respiratora koja je dovela do brojnih smrtnih slučajeva i to posve nepotrebno.

Za rat u Ukrajini kazao je da je totalno pogrešan i da smo sami sebi odrezali dotoke jeftine energije. I ne samo energije, već i hrane, plemenitih metala, ruda..

- Mi smo to napravili sami, zapravo ne mi već rukovodstvo EU! Morate biti svjesni da su ratovi u ljudskoj prirodi i da će ih uvijek biti i dok budu samo dva čovjeka na Planeti. Zanošenje kako će ratovi nestati, jer smo se mi okupili u EU su vrlo naivni i trebamo ih napustiti.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.