Svi su mislili da je popularna zvijezda turskih TV novela mrtva, ali ona... (VIDEO)

Nakon razornog potresa rodbina je bezuspješno pokušavala s njom stupiti u kontakt. Neki su već izgubili nadu da će je ikada više vidjeti, no pristigla je sretna vijest.

Cansu Dere je otkrivena u "Turskom polumjesecu", odjevena u sivi džemper i crvenu sportsku kapu, pomaže u prikupljanju raznih sredstava i pakiranju odjeće zajedno s ostalim volonterima na sabirnom mjestu.

Svi su mislili da je popularna zvijezda turskih TV novela mrtva, ali ona... (VIDEO) Cansu Dere / Instagram
16. 2. 2023

Nedavno smo objavili da je vijest da je popularna glumica Cansu Dere, zvijezda serije "Mama", nakon razornog potresa nestala u turskim medijima, jer joj se izgubio svaki trag.

Posljednji put na Instagramu se pojavila 5. siječnja, a sada je medijima kružila snimka s Twittera na kojoj se vidi kako glumica nesebično pomaže ljudima koji su u potresu izgubili sve.

42-godišnja žena, odjevena u sivi džemper i crvenu sportsku kapu, pomaže u prikupljanju raznih sredstava i pakiranju odjeće zajedno s ostalim volonterima na sabirnom mjestu. Ovime je dokazala da ima veliko srce i da joj briga za nevolje bližnjih nije strana. Čini se da je prezauzeta jer joj se obožavatelji još uvijek nisu javili.

Dva razorna potresa magnitude 7,7 i 7,6 po Richteru pogodila su južne dijelove Turske prvog ponedjeljka veljače s epicentrom u Kahramanmarasu. Brojne spasilačke ekipe još uvijek marljivo traže i spašavaju ljude zarobljene u ruševinama zgrada.

Broj mrtvih u potresima u Turskoj i Siriji premašio je 40 000. Među stradalima je i zvijezda filmskog hita "Moja boš", glumica Melisa Aslı Pamuk koja je o svojoj nevolji progovorila na Twitteru. Pratiteljima je povjerila da je tijekom elementarne nepogode izgubila kontakt s bakom i tetom. Posljednjih su dana brojne producentske kuće obustavile emitiranje zabavnih sadržaja te snimanje serija i filmova. U međuvremenu su u pomoć priskočili brojni glumci, među kojima i Alp Navruz, koji je slovenskim gledateljima dobro poznat po ulogama u serijama "Daj mi ruku" i "Gospođa Fazilet".

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.