Srceparajuće: zvijezda turskih serija, Miss Turske 2000., poznata i kod nas, nestala u potresu

Jedna od turskih najpopularnijih glumica i Miss Turske iz 2000., Cansu Dere, nestala je u razornim potresima! 42-godišnjoj glumici se izgubio svaki trag, a njezina kuća nalazi se u samo epicentru potresa. Pamtimo je po hit seriji " Mama na Planet TV-u".

Srceparajuće: zvijezda turskih serija, Miss Turske 2000., poznata i kod nas, nestala u potresu Cansu Dere / Instagram
16. 2. 2023

U Turskoj i Siriji broj žrtava raste iz sata u sat. Mnogi su još uvijek zarobljeni u ruševinama, a obožavatelji su se sada zabrinuli i za glumicu iz filmskog hita Mama koja je netragom nestala.

Kako javljaju turski mediji, jedna od njihovih najpopularnijih glumica, Cansu Dere, nestala je u razornim potresima koji su pogodili njihovu zemlju i susjednu Siriju. Možda vam nije poznato njezino ime, ali hrvatski gledatelji svakako je pamte po glavnoj ulozi u TV hitu Mama na Planet TV-u.

42-godišnjoj glumici se izgubio svaki trag. Posljednji put na Instagramu se pojavila 5. siječnja, što zabrinjava tisuće njezinih obožavatelja koji pokušavaju saznati gdje se nalazi i prije svega je li dobro. U međuvremenu, turska novinarka Birsen Altuntaş, koja u suradnji s televizijama Disney i Fox pomaže građanima koji su ostali bez krova nad glavom, izjavila je da se glumičina kuća nalazila u epicentru potresa, prenosi dnevnik.hr.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cansu Dere (@cansudere)

Društvenim mrežama proširila se vijest da je zvijezda stradala u katastrofalnom potresu jer joj se dugo nije javljala i nitko sa sigurnošću ne zna gdje se nalazi. Međutim, njezini prijatelji i obitelj nisu dobili odgovor (do sada). Kažu da nada umire posljednja, pa vjerni poklonici s nestrpljenjem očekuju ohrabrujuće vijesti iz Turske.
 

Od missice do najobažavanije turske glumice

Uvijek je bila u centru pažnje zbog svoje ljepote. Studirala je arheologiju koju je kasnije napustila, a 2000. godine ponijela je laskavu titulu Miss Turske. Nažalost, na svjetsko natjecanje nije otputovala jer joj je to zabranila lokalna vlast jer se ono održavalo u grčkom dijelu Cipra. Unatoč svemu, uspjela je izgraditi uspješnu karijeru modela, a prošle je godine oduševila ljubitelje romantičnih priča u neobičnoj priči Sadakatsiz (u prijevodu Nepoznata) u kojoj je zablistala u ulozi glavne junakinje čiji suprug ima dvostruki život.

Što se tiče ljubavnog života, šuška se, Cansu je trenutno u vezi s osam godina mlađim kolegom Metinom Akdülgerom, no niti jedno od njih to nikada nije javno potvrdilo.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.