Đokovićeva saga se nastavlja i komplicira: "Novakov QR kod je krajnje sumnjiv!" Malo je pozitivan, malo negativan

Skeniranje koda na Đokovićevoj potvrdi daje različite rezultate, tvrdi australski novinar. Nakon što je australski sudac Anthony Kelly u ponedjeljak presudio u korist Novaka Đokovića i dopustio mu da kroči na australsko tlo, nastavlja se drama između srpske teniske zvijezde i australskih vlasti.
 

Đokovićeva saga se nastavlja i komplicira: "Novakov QR kod je krajnje sumnjiv!" Malo je pozitivan, malo negativan peugeot press
11. 1. 2022

Nakon što su svjetski mediji objavili da Đoković nije dao točne podatke u svom obrascu prije odlaska u Australiju, njemački Spiegel i novinar New York Timesa Ben Rothenberg pisali su i o iznimno sumnjivom QR kodu koji je Australcima dao kao dokaz iznimke.

Naime, novinari su 'skenirali' Đokovićev QR kod i ustanovili da je Đokovićev PCR test 16. prosinca negativan, a ne pozitivan, kako piše pod šifrom.

Da sve postaje sve sumnjivije bilo je jasno i na konferenciji za novinare obitelji Đoković u ponedjeljak, koju je nakon pozitivnog testa na Covid-19 i njegovog neshvatljivog javnog gibanja sljedećih dana zaključio brat sportaša, svim prisutnima.

konferenca

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.