(VIDEO) Legendarni nogometaš izazvao težak incident u Kataru: obračunao se šakama s 'iritantnim' navijačem s kamerom

Prije je golove zabijao kao s pokretne vrpce, a sada je pozornost na sebe skrenuo sve samo ne primjerenim ponašanjem.

(VIDEO) Legendarni nogometaš izazvao težak incident u Kataru: obračunao se šakama s 'iritantnim' navijačem s kamerom samueletoo/instagram
8. 12. 2022

Samuel Eto'o je u svoje vrijeme bio smatran jednim od najboljih napadača na svijetu. Nogometaš iz Kameruna igrao je za mnoge vrhunske klubove, a najveći trag ostavio je u Barceloni za koju je postigao 130 golova u 199 utakmica te Interu (102 utakmice, 53 gola), s oba kluba zajedno je slavio u Ligi prvaka tri puta. Eto'o je odigrao i 118 utakmica za kamerunsku reprezentaciju, zabivši 56 puta u dresu s nacionalnim grbom. Nakon završetka karijere uplovio je u službene vode, a trenutno obnaša dužnost predsjednika Kamerunskog saveza.

Udarec s nogom u glavu

Danas 41-godišnji Eto'o trenutno žari i pali na Svjetskom prvenstvu u Kataru gdje je imao ozbiljan incident koji ga je mogao skupo stajati. Dogodilo se to nakon završetka utakmice između Brazila i Južne Koreje. Eto'o je bio okružen entuzijastičnim nogometnim navijačima na parkiralištu ispred stadiona. Mnogi su se željeli fotografirati s Eto'om, no jedan od onih koji su ga okružili iznervirao je bivšeg nogometaša.

Bez obzira što se događalo, Eto'o se prepustio neprihvatljivom ponašanju. Nasrnuo je na navijača koji se s upaljenom kamerom motao oko njega i fizički se obračunao s njim. Kako se vidi iz videa, Eto'o je neznanca gurnuo na tlo, a potom ga čak i udario nogom u glavu. Na kraju su se umiješali čak i zaštitari, a Eto'o nije htio odgovoriti na pitanje zašto se odlučio obračunati sa snimateljem.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.