Nova sramota Cristiana Ronalda: pogledajte što je Portugalac napravio dok su njegovi suigrači slavili veličanstvenu pobjedu (VIDEO)

Nije istina, ali je. Portugal je ostvario jednu od najvećih pobjeda u svojoj povijesti, a Cristiano Ronaldo je bio... uvrijeđen nakon prolaska u četvrtfinale Svjetskog prvenstva!

Nova sramota Cristiana Ronalda: pogledajte što je Portugalac napravio dok su njegovi suigrači slavili veličanstvenu pobjedu (VIDEO) fifaworldcup / instagram
7. 12. 2022

Da je Cristiano Ronaldo nogometni velikan i pravi egocentrik, već smo saznali za sve ove godine svog angažmana u svijetu nogometa. Ne momčad i ne njegovi suigrači, on sam je na prvom mjestu. I njegova postignuća. Ronaldo, Ronaldo, Ronaldo. A kada se dogodi nešto što mu se ne sviđa, radi stvari kojima se čudi cijeli svijet.Jednom je, primjerice, podigao ruku i rekao sucu da je to zabranjena pozicija nakon što je zabio gol – njegov suigrač! Ronaldo je samo bio ljut jer mu je to dao suigrač, a ne on. Bilo je dosta ovakvih i drugačijih uvrijeđenih reakcija tijekom zamjena, kada je morao rano napustiti teren. Ronaldova karijera puna je ovakvih i drugačijih bizarnih ispada, koji svjedoče da je egocentrik s velikim slovom.

Prošao je pored suigrača i otišao u svlačionicu

Nakon veličanstvene pobjede Portugala nad Švicarskom u osmini finala Lige prvaka, 37-godišnja zvijezda još jednom je potvrdila da ne može iz svoje kože. Ogorčen jer ga je izbornik Fernando Santos ostavio na klupi i poslao u igru ​​tek 15 minuta prije kraja susreta, nakon susreta nije htio ni slaviti sa suigračima.
 

Ronaldo je nakon utakmice pozdravio navijače svoje reprezentacije, a zatim prošao pored suigrača i izbornika te kao prvi Portugalac napustio teren i otišao u svlačionicu. U međuvremenu su ostali nogometaši zagrljeni na sredini terena otišli zajedno do navijača s kojima su slavili pobjedu od 6:1. Za to vrijeme Ronaldo je već bio u svlačionici...

Portugalska javnost svoje je kazala prije utakmice

Ipak, nitko u portugalskom taboru nije htio kritizirati Ronalda nakon utakmice. "Problemi, kakvi problemi? S kapetanom nema problema. Poznajem ga od njegove devetnaeste godine. Imamo odličan odnos. Prijatelji smo, ali u isto vrijeme to nikada nije utjecalo na naše nogometne uloge. .. Ja sam izbornik, on je igrač," naglasio je Santos, heroj Goncalo Ramos, koji je zamijenio Ronalda i postigao tri gola, dodao je: "Cristiano je naš kapetan i ovaj put je napravio ono što uvijek radi. Ohrabrio nas je, bodrio . O svemu drugome nismo ni razgovarali."

U portugalskoj reprezentaciji barem izvana navijaju za Ronalda. Ali portugalskoj javnosti je muka od njegovog ponašanja. Navijači su to jasno dali do znanja i prije utakmice, kada je 70 posto svih sudionika ankete jednog od tamošnjih medija reklo treneru Santosu da ostavi Ronalda na klupi za rezerve. Ovoga puta ponašanje nakon završetka utakmice Ronaldu neće donijeti mnogo novih obožavatelja. Najviše obrnuto...

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.