Bez "Zlatne lopte" u Kataru! Najbolji svjetski igrač zbog ozljede poručio: - Razum mi govori da oslobodim mjesto nekom drugom!

Na dan početka SP-a katastrofalna vijest za navijače Francuza: najbolji na planeti odustaje od Svjetskog prvenstva!

Nogometni spektakl u Kataru ostat će lišen Karima Benzeme, jednog od najučinkovitijih nogometaša posljednjeg desetljeća. Zvijezdu Francuske je neposredno prije početka borbi zaustavila ozljeda.

Bez "Zlatne lopte" u Kataru! Najbolji svjetski igrač zbog ozljede poručio: - Razum mi govori da oslobodim mjesto nekom drugom! Karim Benzema / Instagram
20. 11. 2022

U nedjelju u Kataru počinje 22. Svjetsko prvenstvo u nogometu, a još prije prvog sučevog zvižduka Francuze, koje stručnjaci smatraju među favoritima za konačnu pobjedu, stigla je katastrofalna vijest. Karim Benzema, najbolji nogometaš svijeta, nije nastupio na prvenstvu! Napadač Real Madrida, koji je nedavno dobio Zlatnu loptu za nogometaša godine, ozlijedio je bedreni mišić.

Prvotno je iz francuskog tabora stigla vijest da će Benzema propustiti samo uvodnu utakmicu svoje reprezentacije. Sada je postalo jasno da je Benzema izgubljen za cijelo Svjetsko prvenstvo.


S obzirom na to da Benzema već ima 34 godine, ozljeda je za njega veći udarac. Pitanje je hoće li i za četiri godine igrati nogomet ili će i dalje biti dovoljno dobar da ga izbornik opet odvede na Svjetsko prvenstvo.

Razum mu govori da to mjesto mora prepustiti nekom drugom
 

"Nikada u životu nisam odustao, ali sada moram razmišljati o momčadi. Razum mi govori da mjesto u momčadi moram prepustiti nekome drugome. Nekome tko će moći pomoći Francuskoj da dođe do dobrog rezultata. Mislim da je to sve u redu", rekao je. Hvala vam na svim porukama podrške", skrušeno je objasnio bivši član Lyona koji je u dresu s državnim grbom odigrao 97 utakmica i 37 puta bio među strijelcima.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karim Benzema (@karimbenzema)

Svjetsko prvenstvo počinje u nedjelju u 17 sati, kada će domaćin Katar dočekati Ekvador. Prva utakmica Francuske je u utorak, kada će joj protivnik biti Australija.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.