VIDEO s Učke koji ledi krv u žilama: 'Ovo je za najmanje 30 godina zatvora! Za ovose mora doživotno oduzeti vozačka dozvola'

Neki se pitaju i kako je trebao reagirati vozač koji je snimio incident. Na snimci se ne vidi što se dogodilo prije te je li vozač pokušao kamerom na kontrolnoj ploči upozoriti vozača da vozi krivom trakom.


Snimka vozača koji je u posljednji trenutak izbjegao frontalni sudar s drugim automobilom na prilazu tunelu Učka!

 

VIDEO s Učke koji ledi krv u žilama: 'Ovo je za najmanje 30 godina zatvora! Za ovose mora doživotno oduzeti vozačka dozvola' Posnetek zaslona (Facebook)
27. 3. 2024

Facebook stranica Prometne zgode i nezgode objavio snimku vozača koji je u posljednji trenutak izbjegao frontalni sudar s drugim automobilom na prilazu tunelu Učka! Datum na nadzornoj kameri je '22. ožujka, 22.27'.

Na snimci se vidi kako vozač automobila na ulazu u tunel Učka s riječke strane vozi krivom stranom kolnika. Oštro skreće udesno i potom za dlaku izbjegava automobil koji dolazi iz suprotnog smjera.

Ogorčeni komentari ne prestajuu


"Ovo je za zatvor i doživotno oduzimanje vozačke dozvole", stoji u jednom od brojnih komentara ispod objave na Facebooku!

"Pa to je 30 godina zatvora! Pa što je ljudima?!" Dok se jedni pitaju je li vozač koji je snimio incident trebao reagirati i upozoriti vozača koji je možda zaspao, drugi su 'razumljiviji': 'Zbunio se'.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.