Nije istina, ali vozačica je uletjela na prugu i izašla iz vozila unatoč uključenoj signalizaciji (VIDEO)

Umjesto da što prije ukloni vozilo, ona ga je ostavila na pruzi i istrčala iz kadra. Uprkos svjetlosnim signalima upozorenja, uletjela je na prugu neposredno prije spuštanja rampe. 

Nije istina, ali vozačica je uletjela na prugu i izašla iz vozila unatoč uključenoj signalizaciji (VIDEO) Facebook/Novi Grad Info
8. 9. 2023

Šokantna snimka prometne nesreće koja se dogodila 3. rujna nešto prije 16 sati u gradu Prijedoru u Bosni i Hercegovini obišla je društvene mreže. Na snimku, koji je zabilježila kamera Željeznica Republike Srpske, vidi se automobil marke Volkswagen koji je, uprkos svjetlosnim signalima upozorenja, uletio na prugu neposredno prije spuštanja rampe. Tada se vozilo iznenada zaustavilo na pruzi.

Nekoliko trenutaka kasnije iz auta je izašla vidno potresena žena, koja se nekoliko puta osvrnula i potrčala prema obližnjem autu. Na snimci se vidi kako je otvorila vrata na suvozačevoj strani, u panici pokušala nešto objasniti vozaču, zatim zatvorila vrata i istrčala iz kadra. Automobil pokraj kojeg se zaustavila, vozeći unatrag u istom smjeru, krenuo je s njom. Nakon toga sve je bilo mirno dok na automobil nije naletio vlak koji se uspio zaustaviti tek nekoliko metara kasnije.

Video koji je na Facebooku podijelilo nekoliko internetskih medija uznemirio je brojne korisnike. Jedni su uvjereni da treba oduzeti vozačku dozvolu, a drugi su istaknuli dužinu klipa od nešto više od minute. Prema korisnicima, vozač je davno mogao biti siguran u 60 sekundi koliko je vlak stigao. Oglasio se i korisnik koji je dao naslutiti da bi ponašanje vozača mogao biti uzrokovan i kvarom na automobilu.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.