Tijekom prijenosa uživo voditeljica se zabila u stakleni zid. Jeste li vidjeli što se događa na televiziji?

Jutarnji program slovenske televizije pretvorio se u pravu burlesku. Nećete vjerovati što im se dogodilo tijekom prijenosa uživo...

Tijekom prijenosa uživo voditeljica se zabila u stakleni zid. Jeste li vidjeli što se događa na televiziji? Facebook/posnetek zaslona
16. 12. 2023

U jednoj od prošlih emisija Jutro na planeti koja na Planet TV na radost brojnih gledatelja sve je krenulo po zlu. No, nepredvidivi događaji nisu ih bacili u loše raspoloženje, nasmijali su voditelje, a i gledatelje.

Sve je počelo kada je sinoptičarka Ajda Mlakar prognozirala vrijeme. "Danas se pobrinulo za jutarnju dozu smijeha. Prije svega, naša maskerka je slučajno uskočila u kadar tijekom vremenske prognoze, što je zbunilo našu sinoptičarku Ajdu, koja se prema prognozi zabila u zid, zbog čega je naš Igor, koji je Ajda, da se nasmijemo. koji nije znao gdje bi se točno sakrio, pozvao nas je u naš kuhinjski kutak. Po jutru se dan zna, a naš je bio fantastičan", napisali su kreatori emisije Jutro na Planetu. na isječak i prikazao kratki isječak koji je nasmijao mnoge, pa tako i voditelja Igora Krmelja "Ajda, jesi li dobro?", rekao je kroz smijeh voditelj Krmelj i pogledao prema kolegici Mlakarjevoj koja se zabila u zid, no kad je vidjela da je u kadru nije znala gdje bi se sakrila.U međuvremenu, Krmelj je najavio gosta, kuhara amatera Sašu Dolenca , Mlakarjeva, koja je cijelo vrijeme bila u pozadini kadra, odlučila je da ga i ona pozdravi, a potom je i otišla.

Gledatelji su sve primili s odobravanjem i osmjehom

Snimka koju su kreatori emisije Jutro na Planetu postavili na društvenu mrežu dobila je komentare brojnih gledatelja koji su pratili događaj. Nisu kritizirali pogreške, naprotiv, mislili su da je bilo jako zabavno."Stvarno slatko i sasvim normalno", glasio je komentar, dok je drugi rekao: "Baš si sladak, spontan... Samo tako nastavi i ne Ne smeta mi ako nešto pođe krivo prema rasporedu. Još je bolje. Sretan prosinac svima."

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.