Veliki povratak Mislava Kolakušića u Hrvatsku, osniva stranku i organizirano s EU partnerima izaziva HDZ!

1500 lajkova, 100 komentara, 230 dijeljenja i to u samo u sat vremena! Ovi bogeci domaći ostali političari to ne mogu skupiti u tri dana. Ovo mi je uljepšalo dan, napisala je oduševljenu poruku Ida Knežević ispod uzavrelog posta europarlamentarca, na kojem je Mislav Kolakušić napisao: - "Nisam odustao od promjena u Hrvatskoj, niti ću odustati." Napisao je to danas na svojoj FB stranici i poručio kako kreće u organizaciju političke opcije koja mora biti posve spremna za sljedeće parlamentarne izbore. U manje od sat vremena njegova se stranica užarila.

Veliki povratak Mislava Kolakušića u Hrvatsku, osniva stranku i organizirano s EU partnerima izaziva HDZ! Bojan Haron Markičević/Start
28. 7. 2020

Mislav Kolakušić ne namjerava ostaviti posao nedovršenim već kreće u organizaciju političke opcije spremne za sljedeće parlamentarne izbore.

"U sljedećim godinama povezat ćemo se s europskim partnerima, stvoriti organizaciju i financijske preduvjete koji će nam omogućiti ravnopravniju borbu s HDZ-om. Tražit ćemo podršku i dokazati da ne postoji nitko spremniji i sposobniji provesti smislene promjene u Hrvatskoj i zaustaviti bezglavu i neodgovornu politiku kojom danas HDZ ugrožava Hrvatsku i većinu njenih građana." rekao je Mislav Kolakušić.

U postu je napisano: - Mislav Kolakušić danas je najvidljiviji i najpraćeniji hrvatski zastupnik u Europskome parlamentu i političar s ozbiljnom podrškom građana, unatoč činjenici da ne sudjeluje u domaćoj politici niti nastupa u hrvatskim medijima. Po uvjerenju stranice koju potpisuju Građani za Mislava Kolakušića, on je i jedini istinski politički lider u današnjoj hrvatskoj politici, retorički najjasniji, beskompromisan i stručan u području ostvarivanja pravne države i borbe protiv političke korupcije.

Dodali su: - No, za promjene u Hrvatskoj zbog kojih je napustio sigurno radno mjesto i od kojih ne želi odustati potrebna je još ozbiljnija podrška građana, a ona u u postojećem sustavu nije moguća bez značajne organizacije, ozbiljnih financijskih sredstava i ozbiljnih ljudi. Na izborima koji su netom održani takve preduvjete za izborni uspjeh nije bilo moguće osigurati, ali Mislav Kolakušić ne namjerava ostaviti posao nedovršenim već kreće u organizaciju političke opcije spremne za sljedeće parlamentarne izbore.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.