Veleposlanici posjetili zagrebačkog gradonačelnika

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić danas se sastao s veleposlanicima Nizozemske, Španjolske, Indonezije i Izraela 

Veleposlanici posjetili zagrebačkog gradonačelnika Grad Zagreb
4. 2. 2019

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas se sastao s veleposlanicima Nizozemske, Španjolske, Indonezije i Izraela. 

S veleposlanikom Nizozemske  Nj. E. Hendrikom Jan Voskampom razgovarao je o mogućnostima suradnje na Smart City projektima, a ponuđena mu je razmjenu iskustava na način da djelatnici Zagrebačke gradske uprave, koji rade na tom području, posjete Nizozemsku.
 
Kako je najavio veleposlanik Španjolske Nj. E. Alonso Dezcallaro de Mazarredo, nakon lokalnih izbora u Španjolskoj u svibnju ove godine, angažirat će se oko razvijanja suradnje između gradova, a naročito između dva glavna grada.
 
Veleposlanik Indonezije Nj. E. Sjachroedin Zainal Pagaralam na sastanku je izrazio zadovoljstvo što Zagreb posjećuje sve više turista iz njegove zemlje, ali i nadu da će se uspostaviti izravna avionska veza, koja bi rezultirala još većim brojem turista iz Indonezije.
 
Veleposlaniku Izraela Nj. E. Ilanu Moru gradonačelnik je predstavio projekt Spomenik žrtvama holokausta, kao i Muzej holokausta koji će se otvoriti u Zagrebu. 
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.