Zastrašujuće: Dejan Kovač ubijen pred ženom i djetetom (sad se zna tko je i što je radio u Brazilu)

Punih 10 godina bio je smatran mrtvim, sad su osvetnici pronašli i "zapačatili"

Istražitelje je iznenadilo što se 43-godišnjak, kojeg je ustrijelio stranac ispred svoje kuće, godinama smatrao mrtvim.

Riječ je navodno o srpskom državljaninu Darku Geisleru Nedeljkoviću iz Pančeva, pripadniku škaljinskog i barskog klana.

Zastrašujuće: Dejan Kovač ubijen pred ženom i djetetom (sad se zna tko je i što je radio u Brazilu) Slavko Midžor / Pixsell
10. 1. 2024

Ujutro je odjeknula vijest da je 43-godišnji Slovenac Dejan Kovač ubijen naočigled svoje supruge i četverogodišnjeg djeteta u gradu Santos, u blizini brazilskog Sao Paula, a sada malo više poznato je o muškarcu, kojeg je ustrijelio stranac ispred njegove kuće detalji. Ubijeni zapravo nije bio slovenski državljanin, već Srbin koji je živio u Brazilu s krivotvorenim osobnim dokumentima, javljaju Slovenske novice.
 

Kako su napisali, slovensko ministarstvo vanjskih poslova nije moglo potvrditi identitet ubijene osobe, budući da se osoba s podacima brazilskih istražnih tijela ne nalazi u evidenciji državljana Republike Slovenije. Sada je, čini se, postalo jasno i tko je zapravo bio 43-godišnjak. Riječ je navodno o srpskom državljaninu Darku Geisleru Nedeljkoviću iz Pančeva, pripadniku škaljinskog i barskog klana.
 

Punih 10 godina bio je smatran mrtvim, sad su ga "zapačatili"

Geisler je prije deset godina bio osumnjičen da je u Crnoj Gori ubio Andriju Mrdaka, bliskog prijatelja vođe barskog klana Armina Muše Osmanagića. Nakon ubojstva Mrdak se navodno povukao u Bosnu i Hercegovinu i bio teško ranjen, što navodi istražitelje na zaključak da tada možda nije preživio. Sada se pokazalo da je u Brazilu živio pod lažnim pravim imenom. Zasad nitko nije preuzeo odgovornost za njegovo ubojstvo.
 

Od 2014. godine škaljarski klan je u ratu s jednako zloglasnim Kavaškim klanom. U početku su obojica bili članovi škaljarskog klana - skupine koja je švercala i prodavala kokain u Europu - ali se klan potom podijelio na dva dijela koji su od tada međusobno ratovali, što je u deset godina već odnijelo mnogo života .

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.