U Titovom rodnom mjestu odlučivat će se o ukupnom pobjedniku Rallya Croatia između Finca i Estonca!

Ajmoooooo!!!! Zagorska Sela – Kumrovec jedan je od najvećih izazova rallya po svakom vremenu. Kumrovec za koji sat kreća, kruna relija, a Ott Tänak i Kalle Rovanperä unutar 1,4 s u borbi za prvo mjesto.

Brz je, ali iznimno uzak s cijelim nizom drugih poteškoća koje se ubacuju u zamku neopreznih. Slijepi grebeni i skokovi zatrpaju test, a tik uz cestu ima mnogo stabala, spremnih da uhvate svakoga tko zanese izvan mreže. Strmi spustovi i otpalo lišće dodaju dodatnu opasnost, a zadatak se olakšava tek neposredno prije cilja kada cesta postane široka i glatkija. Wolf Power Stage ključan je element Croatia Rallya posljednjeg dana zbog bonus bodova FIA Svjetskog prvenstva u reliju koji se nude za pet najbržih vozača na etapi. Najbrža posada postiže pet bodova, od jednog do petog najbržeg. Prvi automobil stiže na pozornicu u 13:18 po lokalnom vremenu.

Foto credit: Red Bull

U Titovom rodnom mjestu odlučivat će se o ukupnom pobjedniku Rallya Croatia između Finca i Estonca! Red Bull/Start
24. 4. 2022

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.