Sve ono najljepše s WRC Croatia Rallya, utrka za pamćenje i zbog ovih fenomenalnih prizora

ZANOSNE NAJ FOTOGRAFIJE S RELIJA: Kakva samo promocija Hrvatske. sjajne fotografije Lijepe Naše s WRC Croatia 2022. obišle  su svijet. Spektakl iz pet hrvatskih Županija i grada Zagreba pratilo je i milijardu zaljubljenika u oktansku kraljicu! Više od 150 svjetskih televizijskih kuća prenosilo je prošlog tjedna savršenu utrku koja će ostati u pamćenju ne samo po fenomenalnim bravurama pilota, već i po sjajnom odazivu Poljaka, Čeha, Esonaca, Belgijanaca, Francuza, Bugara... koji su u ogromom broju, naravno uz naše navijače civilizirano i s oduševljenjem pratili utrku koja je do samog cilja u Kumrovcu bila potpuno neizvjesna.

Kalle Rovanperä osvojio je Croatia Rally! U Toyoti Yaris na posljednjem je brzinskom ispitu u Kumrovcu u dramatičnoj završnici utrke za 4.3 sekunde bio brži od  Estonca Otta Tanaka u Hyundaiju.

Sve ono najljepše s WRC Croatia Rallya, utrka za pamćenje i zbog ovih fenomenalnih prizora Red Bull/Start
25. 4. 2022

Kakav otac takav sin! Povijest se ponavlja i to nakon više od dva desetljeća. Prošle su 22 godine otkako je Harry Rovanpera pobijedio na reliju u Švedskoj. Sada je, još jednom ove sezone, uspjeh ponovio i njegov 22-godišnji sin Kale koji je također svoju prvu pobjedu odnio u Švedskoj.

No Hrvatska će mu vječito ostati u pamćenju. Kazao je: - Bili su to najbolji dani u mojoj relijaškoj karijeri. Kako sam samo odvozio zadnji dan i to na "krivo odabranim gumama".

Eto lijepih slika Hrvatske koje nam je donio WRC Croatia. Ove fotografije Hrvatske vidjelo je i milijardu ljudi. Slike Žumberka, Zagreba, Samoborskog gorja, Zagorja kolale su svijetom u više od 150 država. Ovako su to vidjeli kroz objektive kamera naši fotografi Marijo Draušnik, Dragan Đukanović, Igor Stažić, a ponajprije bravurozni fotografski tim Red Bulla.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.