Tako slavi Start! Sretna Vam svima 2020. godina i neka i u ovoj bude sreće, radosti, zdravlja, zadovoljstva

Party za 12. broj novog/starog Starta! Kao u dobra stara vremena.

Tražila se karta više, čekalo strpljivo na ulazu CroCasina Hrvatske Lutrije. Bio je to događaj za pamćenje i ne samo zbog sjajnog programa, već i po atmosferi koju su nametnuli brojni uzvanici

Tako slavi Start! Sretna Vam svima 2020. godina i neka i u ovoj bude sreće, radosti, zdravlja, zadovoljstva Bojan Haron Markičević/Start
3. 1. 2020

Lica s naslovnica, protagonisti Starta, Start face, brojni uzvanici iz, kako se to kaže - javnoga života i ono najvažnije; ovogodišnji Startov rulet katarzu je završio spektakularno u CroCasinu Hrvatske Lutrije. Svi su bili dobitnici, a tako i više od 7000 potencijalnih kupaca Starta mogu u novome broju pronaći i pregršt ne samo ultimativnog sadržaja, već i darova. Novi broj Starta ih je prepun. Od Lupinova editoriala, pa sve do prva tri poglavlja HIT knjige "Tajkunova kći" Dragane R. Tafre... Lica s naslovnica i Starta face bili su u žiži interesa, no jednako tako bilo je vruće i na pozornicama, za rulet-stolovima. 14 prekrasnih djevojaka u probranim kostimima začinilo je večer, jer gotovo da nije bilo kutka kojeg nisu pokrile svojim raskošnim pojavama.

Na promociji se zabavljalo iz sve snage! Glazbeni ritam nametala su dvojica izvanserijskih saksofonista. Jakša Jorda i ovaj je put izvukao iz sebe svu energiju i podigao na noge publiku, a Roko Vušković ludim je ritmom i izvedbama pjesama nenadmašnog Dine Dvornika preobratio očekivani u senzacionalan party. U tome su im pomogli i odlični glazbenici pretećeg benda koji se nisu štedjeli.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.