VIDEO: Peti broj Starta "zaliven" Enjingijem, Monte Rossom, cigarama, glamurom... u prepunom iCasinu

700 uzvanika začinilo je u čarobnoj atmosferi promociju petoga broja starog/novog Starta u iCasinu. Novi broj Starta prepun je darova, od Lupinova kalendara za 2018. preko bona Hrvatske lutrije za igre na sreću, vrijednoga 25 kuna, energetskih napitaka HELL, knjige "Kako preživjeti Božić" Rosie Kugli..., a na promociji se zabavaljalo iz sve snage

VIDEO: Peti broj Starta "zaliven" Enjingijem, Monte Rossom, cigarama, glamurom... u prepunom iCasinu Bojan Haron
21. 12. 2017

Party za peti broj novog/starog Starta! Kao u dobra stara vremena. Tražila se karta više, čekalo strpljivo na ulazu.

Lica s naslovnica, protagonisti Starta, Start face poput Igora Štagljara, Romea Ibriševića..., brojni uzvanici iz, kako se to kaže - javnoga života i ono najvažnije; ovogodišnji Startov rulet katarzu je završio spektakularno u iCasinu Hrvatske Lutrije. Svi su bili dobitnici, a tako i više od 8000 potencijalnih kupaca Starta mogu u novome broju pronaći i pregršt darova. Novi broj Starta prepun je darova, od Lupinova kalendara za 2018. preko 25 kuna vrijednoga bona  Hrvatske lutrije za igre na sreću, energetskih napitaka HELL, knjige "Kako preživjeti Božić" Rosie Kugli... Lica s naslovnica i Starta face bili su u žiži ineresa, no jednako tako bilo je vruće i na pozornicama, za rulet-stolovima.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.