U Italiji muškarac nakon svađe sa suprugom prepješačio 450 kilometara

Stanovnik talijanskog grada Como tjedan dana hodao je bez prestanka nakon svađe sa suprugom, pišu novine il Resto del Carlino.

U Italiji muškarac nakon svađe sa suprugom prepješačio 450 kilometara Unsplash
4. 12. 2020

Policija je muškarca zaustavila u gradu Fano u provinciji Pesaro-Urbino. U dva sata ujutro šetao je cestom duž jadranske obale. Umoran i gladan, 48-godišnjak je rekao policiji da je priješao 450 kilometara "kako bi se malo ispuhao" nakon obiteljske svađe. Odredište mu je bio grad San Giovanni Rotondo, gdje se nalazi grobnica štovanog svetog Padre Pija.

Tako je čovjek u prosjeku dnevno prelazio 60 kilometara. Navodno je od ljudi koje je sretao po putu dobivao hranu i piće.

Ispostavilo se da je nekoliko dana ranije supruga policiji prijavila nestanak. Sutradan je došla kod Fanoa po supruga i platila kaznu od 400 eura, koju je dobio zbog kršenja noćnog policijskog sata.

U talijanskim društvenim mrežama muškarca su uspoređivali s Forrestom Gumpom: junak istoimenog filma, doživjevši usamljenost, nekoliko je puta trčao Sjedinjenim Državama od obale do obale.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.