Zbog predugog čekanja fizički nasrnuo na medicinsko osoblje: Medicinski brat ostao bez svijesti! (VIDEO)

Srbin gađao šakama 32-godišnjeg medicinskog brata i 42-godišnju liječnicu! Prema navodima policije, napadači su bili pijani. Sa sobom su imali i zabranjene supstance.

Zbog predugog čekanja fizički nasrnuo na medicinsko osoblje: Medicinski brat ostao bez svijesti! (VIDEO) YouTube/Posnetek zaslona
5. 1. 2024

Pojavila se šokantna snimka iz berlinske bolnice u kojoj je medicinski brat zadobio toliko teške ozljede da je izgubio svijest. Liječnik je između ostalog dobio ozbiljne prijetnje, ali i udarce U hitnom centru klinike Sana u berlinskoj četvrti Lichtenberg dogodio se težak incident. Na snimci nadzorne kamere vidi se kako je 25-godišnji Srbin gađao šakama 32-godišnjeg medicinskog brata i 42-godišnju liječnicu, piše njemački Bild.

Incident se dogodio na Staru godinu, a posljedice napada još su teške. Medicinski brat kao i liječnica još uvijek nisu sposobni za rad, zbog čega su na bolovanju.

Medicinski brat je u napadu zadobio ozljede lubanje, dok je doktorica zadobila ozljede lica i natečeno oko. Prema prvim podacima, napadač je već bio izrazito agresivan kad je stigla na hitnu. Međutim, nakon dugog čekanja, pijani muškarci navodno potpuno polude. Razlog napada bila je spora njega 25-godišnjaka. Kako javlja policija, 25-godišnjak je imao ranu na šaci zbog koje je oko 12.45 sati kolima hitne pomoći dovezen u bolnicu. Koliko je vremena prošlo od dolaska do napada inače nije poznato.
 

Na snimci se vidi kako muškarci maltretiraju spasioce, a maltretiranje vrlo brzo prerasta u svađu. Iznenada, jedan čovjek nasrne na medicinskog brata, koji se zabije u zid i pada u nesvijest. Osoblje bolnice pokušalo je smiriti situaciju do dolaska policije, a policija je pijani trojac privremeno zadržala. Tijekom očevida kod njih je pronađena i droga.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.