- Tvoji sudski frendovi iz Zlatara i Varaždina pokušali su protupravno, protivno načelima našeg pravnog poretka legalizirat usvojenja kongoanske djece! Sramotno

Sandra Benčić pod rafalnom paljbom generala Željka Sačića!

- "Sramotno baš kao i kriminalno solidariziranje sa "možemo" krimosima!"

Teške riječi saborskog zastupnika koji se obrušio na saborsku zastupnicu za koju tvrdi kako je "Soroš maniupulatorica i kako laže da su kongoanska djeca hrvatski državljani, jer je takozvana dokumentacija krivotvorena od njenih "mjesno nenadležnih sudski frendova"!

- Tvoji sudski frendovi iz Zlatara i Varaždina pokušali su protupravno, protivno načelima našeg pravnog poretka legalizirat usvojenja kongoanske djece! Sramotno Patrik Macek / Pixell
10. 1. 2023

Donosimo u cijelosti komentar Željka Sačića, saborskog zastupnika iz redova Suverenista:

-Daj zapjenjena površna Soroš manipulatorice. Ne laži! Nisu ta afrička djeca nikakvi naši državljani, jer je već sada nedvojbeno utvrđeno u DR Kongu i Zambiji da je sva ta takozvana službena dokumentacija s tim u svezi - KRIVOTVORENA, koju su bezuspješno, kriminalno i mjesno nenadležni tvoji sudski frendovi iz Zlatara i Varaždina, pokušali protupravno, protivno načelima našeg pravnog poretka legalizirat! Sramotno... i kriminalno solidariziranje sa "možemo" krimosima!

Osmero Hrvata sumnjiči se za trgovanje djecom u pokušaju – što tek treba dokazati. U Zambiju su otišli s pravomoćnom odlukom suda i dokumentima za djecu koje je izdao MUP.

General i saborski zastupnik "razljutio" se na Sandru Benčić zbog ovih njenih izjava:

- “Djeca koja su trebala biti posvojena u ovom trenutku su hrvatski državljani. Oni politički akteri koji tu situaciju koriste za politički obračun je po meni novo dno u Hrvatskoj – novo dno, a Bog zna da smo vidjeli mnoga dna”!

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.