Sandra, na Faksu ti ne mogu pronaći diplomski, znaš li ti gdje je?

Patuljci pojma nemaju o radu pretendentice za premijerku RH, a tako ni oni s Pravnog fakulteta! Ne mogu pronaći diplomski rad bivše studentice Sandre Benčić, koja je desetljećima studirala i diplomirala u 36. godini. Navodno se negdje rad pogubio u građevinski radovima.

Sandra, na Faksu ti ne mogu pronaći diplomski, znaš li ti gdje je? Patrik Macek / Pixell
6. 12. 2023

Dekanat Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu na upit uredništva Narod.hr odgovorio je kako ne može pronaći diplomski rad saborske zastupnice Možemo Sandre Benčić.

Benčić, koju Možemo predstavlja kao kandidatkinju za predsjednicu Hrvatske vlade, diplomirala je 2014. godine na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu s 36. godina.

Pravni fakultet potvrdio je za Narod.hr da je drugu godinu fakulteta ponavljala jednom, a četvrtu čak tri puta.Tema diplomskog rada bila joj je “Međunarodne i nacionalne norme u području zaštite od nasilja u obitelji” pod mentorstvom prof. dr. sc. Davora Derenčinovića. Međutim, na zamolbu uredništva Naroda da im omogući uvid u njezin diplomski rad, dobili su odgovor da ga ne mogu pronaći, donosi Narod.hr. https://narod.hr/hrvatska/pravni-fakultet-za-narod-hr-ne-mozemo-pronaci-diplomski-rad-sandre-bencic?fbclid=IwAR0G01IevhkcEEgCOqpPLnmQQOP3vlxCNepMZYmpNl-KaaBhFlsfNgZu4Dw

“Unatoč nastojanjima službenika Studentske službe Fakulteta nismo u mogućnosti pronaći primjerak pisanog diplomskog rada bivše studentice Fakulteta, Sandre Benčić”, piše u odgovoru fakulteta uredništvu Narod.hr.

Uzrok su navodno radovi na zgradi fakulteta

Predstavnik fakulteta pojasnio je u istom dopisu da su uzrok nestanku diplomskog rada Sandre Benčić radovi na zgradi fakulteta.

“Fakultet se uslijed oštećenja svih objekata u kojima djeluje, napose objekta u kojem se nalaze stručne službe Fakulteta, zgrade na TRH 14, nalazi u nezavidnoj situaciji u kojoj većinu svojih aktivnosti obavlja u zamjenskim objektima ili objektima u kojima se trenutno obavljaju radovi”.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.