Ovo je posljednja fotografija koju je 33-godišnja majka objavila na FB prije nego što ju je pred djecom ubio evidentirani obiteljski nasilnik

Bivši slovenski nogometni reprezentativac Robert Pevec (38) brutalno ubio  suprugu pred djecom i to usprkos što su mu propisane mjere zabrana prilaska zbog evidentiranog nasilničkog ponašanja. Fotografija prikazuje obiteljsku ljubav. Sabina u naručju drži svoja dva sina.

Ovo je posljednja fotografija koju je 33-godišnja majka objavila na FB  prije nego što ju je  pred djecom ubio evidentirani obiteljski nasilnik Facebook/R. P.
13. 5. 2022

Rodbina, prijatelji i poznanici oprostili su se 11. svibnja od 33-godišnje Sabine Pevec koja je zbog teških ozljeda nanesenih njoj (bivšem suprugu) izgubila život u bolnici. Iza nje su ostala dva sina od šest i deset godina.

Podsjećamo ...

Sabina je 13. travnja prijavila obiteljsko nasilje državnim tijelima, a osumnjičenom (Robertu Pevecu) je zabranjen prilazak. Potonji je prekršio navedenu mjeru te je unatoč zabrani prilaska ušao u njezin dom i napao je.
 

Zadnje fotografije

Najnovija fotografija koju je Sabina javno objavila na svom Facebook profilu pokazuje obiteljsku ljubav. Sabina grli svoja dva sina:

Na njenoj FB stranici još uvijek je moguće pronaći fotografije s vjenčanja, a i zajedničke fotografije s obilježavanje godišnjice njihova lipanjskog vjenčanja.

Obiteljsko nasilje

Ovo je treći slučaj obiteljske tragedije u Sloveniji ove godine. U Hrvatskoj ima i puno više sličnih primjera. Stoga je još važnije da svi koji primjete agresivno ponašanje reagiraju na znakove upozorenja. Ako ste u sličnoj situaciji ili poznajete nekoga tko jest i želi pomoći, Pomoć možete dobiti na besplatnom SOS telefonu za žene i djecu svakim radnim danom od 12 do 22 sata, vikendom od 18 do 22 sata na broj 01 4655222.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.