Victoria Beckam: “Dobila sam što sam htjela za Božić”. Beckhamovi nastavljaju obiteljsku blagdansku tradiciju

Ponovno su dokazali da svake godine za Božić slijede vrlo posebna modna pravila.

Victoria Beckam: “Dobila sam što sam htjela za Božić”. Beckhamovi nastavljaju obiteljsku blagdansku tradiciju Instagram/Victoria Beckham
27. 12. 2022

U obitelji Beckham tradicionalno se Božić slavi odjeveni u elegantne svilene pidžame. Victoria je ove godine fotku objavila na Instagramu kao dokaz i za uspomenu. Na fotografiji su njezin suprug David, sinovi Romeo i Cruz te kći Harper, ali ove godine s njima nije bila najstarija od njihove djece Brooklyn, koja je uz fotografiju dodala kako njezin otac čuva obiteljsku tradiciju te da su jako nedostaje Brooklyn, dok svoju suprugu Nicole Peltz- Beckham nije spominjao. Već se neko vrijeme šuška kako svekrva i snaha (više) nisu bliske.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

David, 20-godišnji Romeo, 17-godišnji Cruz i 11-godišnja Harper svi su odjeveni u svilene pidžame. Svaki član obitelji također ima svoje inicijale na pidžami. Na Božić je bivša članica Spice Girls objavila još jednu fotografiju sa suprugom na kojoj mu sjedi u krilu. Na sebi ima pulover s natpisom "All I want for Christmas is David Beckham", a nogometaš na glavi ima kapu Djeda Mraza. “Dobila sam što sam htjela za Božić”, napisala je.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.