Tko je shaman koji je zaposjeo Kongres? Zovu ga "Yellowstone Vuk", odijeva se kao "Davy Crockett" i "Bik koji sjedi", Trumpov je pristaša, progoni globaliste, a glavna mu je sotona Hillary Clinton

Tko je rogati čovjek koji je zauzeo Kapitol i spriječio na trenutak i službeno proglašenja Joe Bidena za novog predsjednika Sjedinjenih Američkih Država? Jake Angeli (33) ima Isusove godine, no daleko je on od anđela kako sugerira njegovo prezime. Rogati čovjek odjeven u krzno i ​​boje za lice koji je upao na Capitol otkriven je kao glumac i žestoki Trumpov pristaša Jake Angeli i nema veze s Antifama. Jake Angeli (33), zvani Yellowstone Wolf, iz Phoenixa je, glumac je i pristaša Donalda Trumpa i žestoki teoretičar zavjera, mrzitelj globalista i posebice Hilary Clinton za koju smatra da je svjetska sotona No.1. Gotovo uvijek drži znak QAnon, tako je bilo i prilikom izbora u njegovu izbornu okrugu Maricopa u Phoenixu, a u istom borbenom kostimu koji podsjeća na dane osvajanja Amerike i urešen ratničkim bojama ušetao u američki Kongres koji je šaptom pao pod najezdom novih vandala. https://youtu.be/KNl0V6KkOrM On je Jake Angeli, nekada glumac i izvođač glasova, koji se također zove i QAnon Shaman i koji upravo u slovu Q otkriva sve moguće i nemoguće teorije zavjera s kojima se susreće Amerika i Svijet, a Donalda Trumpa smatra jednim od onih političara koji čini sve da smakne globaliste i trovače svijeta, širitelja mržnj, ratova... Teoretičari zavjere QAnon vjeruju da je Donald Trump u tajnom ratu protiv elitnih pedofila koji štuju sotonu u Vladi, tvrtkama i medijima, koji će jednog dana biti uhićeni i pogubljeni.

Tko je shaman koji je zaposjeo Kongres? Zovu ga "Yellowstone Vuk", odijeva se kao "Davy Crockett" i "Bik koji sjedi", Trumpov je pristaša, progoni globaliste, a glavna mu je sotona Hillary Clinton Screenshot, Phoenix
8. 1. 2021

Izgleda poput Davyja Crocketta, ali s indijanskim pokrivačem kojeg je nosio Bik koji sjedi. Žestoki je Trumpov pristaša iz Arizone i poznato lice na skupovima i prosvjedima Republikanaca. Njegove slike zauzimanja Capitola, ključne američke demokratske institucije postale su simbol nasilništva koje mnogi uspoređuju s državnim udarima. U prvi tren Republikanci su pokušali ublažiti štetu koju im je njihov obožavatelj nanio proglašavajući ga Antifom, antifašističkim ljevičarem koji želi uspostaviti komunizam i svrgnuti postojeći demokratski sustav. On to dijelom i želi, no daleko je on od ljevičara. Istinski je konzervativac, ili kako se on naziva patriota. Puna su mu usta globalnih zavjera i pandemijske mafije kojoj je na čelu Hillary Clinton i cijela obitelj bivšeg američkog predsjednika.

Tko je rogati čovjek koji je zauzeo Kapitol i spriječio na trenutak i službeno proglašenja Joe Bidena za novog predsjednika Sjedinjenih Američkih Država? Jake Angeli (33) ima Isusove godine, no daleko je on od anđela kako sugerira njegovo prezime. Pobojao je lice u ratničke boje, tetovirao se kao protivnih globalista i zaštitnik djece koja su izvrgnuta nasilnom odgoju, drogama, razvratu... Osrednji je glumac, željan promocije i gotovo da nije bilo protesta u Trumpovoj režiju u kojem on nije igrao neku od značajnijih uloga.

Jake Angeli (33) mi smo prozvali u prvom trenutku Vukom iz Ontarija i nismo puno fulali. Špic name mu je "Yellowstone Wolf" i iz Phoenixa je u Arizoni. Naravno, jedan je od viđenijih Trumpovih obožavatelja koji ruši sve pred sobom i koji je takozvani "Poglavica ulice".

Nije on slučajno bio u Washington DC i nije baš on slučajno tako lako ušetao u sam Capitol i za govornicom objašnjavao antiglobalistička stajališta, sijao mržnju, urlao o krađi na izborima, sotonizirao Demokrate, posebice Hilary Clinton. Istaknuta je bio figura među prosvjednicima koji su u srijedu napali američki Kapitol. Bio je tetoviran, bez majice, s rogatim krzneni šešir, indijanskim ratničkim bojama za lice i megafon, indijanskim ogrtačem. Bio je vrio živopisan i stoga zanimljiv. Bio je svojevrsni mix Davyja Crocketta i Bika koji sjedi, a uspio je u osvajanju tvrđave svjetske demokracije, institucije koja je znana kao No.1 očuvanja temeljnih američkih, svjetskih, demokratskih načela, pravde, jednakosti, solidarnosti... On je Jake Angeli, nekada glumac i izvođač glasova, koji se također zove i QAnon Shaman i koji upravo u slovu Q otkriva sve moguće i nemoguće teorije zavjera s kojima se susreće Amerika i Svijet, a Trumpa smatra jednim od onih političara koji čini sve da smakne globaliste i trovače svijeta, širitelja mržnje, ratova... Teoretičari zavjere QAnon vjeruju da je Donald Trump u tajnom ratu protiv elitnih pedofila koji štuju sotonu u Vladi, tvrtkama i medijima koji će jednog dana biti uhićeni i pogubljeni. Angeli i njegovi sljedbenici odjeveni su kao graničari, razbojnici, vojnici, ili nose samo MAGA šešire. U srijedu su bez imali poteškoća, posve nevjerojatno, pregazili policiju i probili na Kapitol. Tako što je do sada bilo nemoguće. Kad su pripadnici crne rase prošlog proljeća protestirali protiv odnosa američkog establišmenta protiv "black peoples", koje je kulminiralo brutalnim policijskim ubojstvom Georga Floyda, sredovječnog crnca bez povoda izbili su žestoki protesti. Prosvjednici su došli pred Capitol izražavajući nezadovoljstvo, no na stepenicama i na ulazu dočekalo ih je nekoliko tisuća do zuba naoružanih specijalaca, detektiva, tajnih agenata... Ovaj put sve su te sigurnosne mjere izostale. Neki će reći da je to bilo namjerno, bolji poznavatelji prilika čak tvrde da su sve inscenirali, začudi, Demokrati, a ne Trump i Republikanci. Prema njima bila je to klasična navlakuša na koju su se upecali Trump, Republikancu, shamani, Antife i tko zna tko sve ne u kaosu koji je u srijedu doveo u pitanje jednu od najjačih svjetskih demokratskih institucija.

Jake Angeli uspio je prekinuti rad Kongresa i to dok je bio u procesu prebrojavanja glasova za službenu ratifikaciju izborne pobjede novoizabranog predsjednika Joea Bidena. Neki su Republikanci pogrešno tvrdili da su prosvjednici, a posebno Angeli, članovi krajnje lijeve skupine Antifa.

Angeli, redoviti je prosvjednik u Phoenixu. Dao je prošle godine intervju za Arizona Central optužujući medije za kritiziranje Trumpa i napuhavanje opasnosti od koronavirusa, a na sam dan protesta dao je zanimljiv intervju https://youtu.be/KNl0V6KkOrM pod naslovom: "Interview with Yellowstone Wolf—Man Who Stormed the Capitol" - "Razgovor s Yellowstone Vukom - čovjekom koji je osvojio Kapitol "
Mnogo je žući prolio i između ostalo je kazao u razgovoru prije okupacija Kongresa: - Mislim da je važno da predsjednik Sjedinjenih Država zna da postoje dobri domoljubni Amerikanci koji vide stvari kroz koje prolazi. I spremni su ustati i reći: "Hej čovječe, vidim kroz što prolaziš i pozdravljam te. Hvala ti Trump što si radio svoj posao".

Vuk iz Yellowstonea istaknuo je kako je tu puno histerije, što je bilo potpuno nepotrebno, posebice je spominjao pandemiju i napuhane priče, pretjeranih brojaka umrlih i oboljelih u vezi s brojem slučajeva koronavirusa. Za njega to je svjetska globalna mafija koja je nametnula pandemijsku diktaturu i koji trenutno pobjeđuju i to ne samo u Americi, već i u cijelom svijetu.

Angeli se redovito pojavljuje u kostimima na pro Trumpovim događanjima, izlažući mu tetovaže i uvijek nosi natpis "Q Sent Me". Njegove tetovaže uključuju prikaze predsjednikovog meksičkog zida i niz od tri ugniježđena trokuta, drevni vikinški simbol koji je prisvojila krajnja desnice, a i neonacističke skupine.

Vikao je prolaznicima: - "Svi znate tko je Q?" Objašnjavao je da je Q "bio Vladin agent koji je želio" vratiti zemlju natrag "od pedofila i globalista."

Ubrzo je izbrisan profil Angelija na backstage.com gdje je bio opisan kao vješt u pjevanju, pisanju scenarija, javnim nastupima, protestima... Proćelav i bradat, fotografiran u simbolima predmeta osvajanja Amerike i "Prvih nacija", kao što sjekira, nož, rogovi, šubara, bubanj...

Angelija su zbog pojave u rogastom šeširu prozvali i drugim Jamiroquaijem, pjevačem engleskog funk benda Jaya Kaya, čiji niz složenih šešira uključuje jedan sličnog oblika. Odista, iznimno podsjeća ovako odjeven na Jamiroquaija.


"Činjenica da smo imali gomilu naših izdajnika u uredu, no ovo smatram našom velikom pobjedom", rekao je Jake Angeli nakon što je podvio rep i gotovo posve bezbrižno odšetao iz Kongresa. Budući da je velikoj većini kaptolske rulje bilo dopušteno napustiti zgradu bez uhićenja, istražitelji se sada suočavaju s masovnim pothvatom identificiranja i pronalaska stotina ljudi iz cijele zemlje.

Intervju je odradio mladi izvjestitelj iz Visiona 2020 iz Phoenixa kojem je to bio prvi novinarski zadatak u životu.

Filmed November 7, 2020 @ Phoenix, AZ At the very least, this SHOULD prove he is not Antifa... or is this a false flag operation? HIS FACEBOOK: https://www.facebook.com/yellowstonew... HIS BACKSTAGE (taken down): https://i.imgur.com/dY91BMK.jpg

Didn't know my first ever interview would be with a legendary figure... Please support us! www.2020vision.tv @2020vision_productions

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.