Problemi na snimanju svjetski poznatog YouTubera: Natjecatelji se otrovali u Dubrovniku...

Ekipa svjetski poznatog YouTubera MrBeasta ovih dana ima pune ruke posla u Dubrovniku. Na snimanju novog spota koji obećava milijunske preglede zapelo je - natjecatelji su se otrovali vodom pa je snimanje privremeno prekinuto.

Problemi na snimanju svjetski poznatog YouTubera: Natjecatelji se otrovali u Dubrovniku... MrBeast Instagram
2. 2. 2024

U napuštenom hotelskom kompleksu Pelegrin u Kuparima trenutno se snima novi visokobudžetni projekt jednog od najpoznatijih i najbogatijih YouTubera na svijetu, Jamesa Stephena Donaldsona - MrBeast. Njegova imovina procjenjuje se na više od 462 milijuna eura.

Projekt je bio obavijen velom tajne sve dok u javnost nije izašla vijest koja je privukla pozornost šire javnosti: natjecatelji koji su sudjelovali u snimanju izazova izdržljivosti otrovani su vodom iz lokalnog izvora u Kuparima, MrBeast, koji se proslavio bizarnim i ekstremnim video snimkama, uključujući spašavanje stotina napuštenih pasa, preživljavanje sedam dana u lijesu i gradnju najvišeg tornja od lego kockica, još nije komentirao ovaj incident. Njegov YouTube kanal, koji ima više od 236 milijuna pretplatnika, poznat je i po svojim dobrotvornim pothvatima: nedavno je donirao 20.000 pari cipela djeci u Africi te sufinancirao izgradnju škola i bunara za pitku vodu.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MrBeast (@mrbeast)

Kao zanimljivost možemo dodati da je na jednom od svojih prošlih izazova, Extreme Olympics, gdje je pozvao po jednog predstavnika iz svake zemlje svijeta, Slovenac osvojio drugo mjesto.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.