Tamnoputi dječak "PUKAO OD SREĆE", kad je primijetio sličnost s glavnim junakom u Disneyjevom crtiću

Društvene mreže preplavila je simpatična fotografija crnog dječaka koji stoji pored TV prijamnika. Slatko se nasmijao kad je primijetio da je nevjerojatno sličan liku iz crtića.

"Bila sam jako emotivna kada sam vidjela svog sina koji je "poludio od sreće" kad je vidio sebe u svom omiljenom crtiću. To iskustvo je sjajno i veselim se da će svi njegovi tamnoputi vršnjaci doživjeti isto", rekla je njegova majka.

"Encanto" je prvi Disneyjev animirani film koji uključuje obitelj latinoameričkog podrijetla.

Tamnoputi dječak "PUKAO OD SREĆE", kad je primijetio sličnost s glavnim junakom u Disneyjevom crtiću IG: @katchingupwithkenzo / Screenshot
14. 1. 2022
Encanto je prvi Disneyjev animirani film koji prikazuje obitelj latinoameričkog podrijetla

Mlada obitelj gledala je film Encanto s dvogodišnjim sinom Kenzom. Iako je impresioniran izvrsnom kvalitetom i društveno raznolikim likovima koji su prikazani sve realističnije, njihov sin je primijetio nešto nevjerojatno

Kenzo Brooks primijetio je nevjerojatnu sličnost između sebe i lika iz crtića dok je gledao Disneyjev film. Bio je presretan!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kenzo B. (@katchingupwithkenzo)

- Pogledajte Kenzu u novom Disneyevom filmu "Encanto”, napisala je njegova majka.

Izrazila je veliko zadovoljstvo što su u filmu zastupljeni i crni likovi, budući da ništa slično nije doživjela tijekom odrastanja. "Encanto" je tako prvi Disneyjev animirani film koji uključuje obitelj latinoameričkog podrijetla. Imao je premijeru prošlog studenog i dobio je Zlatni globus.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.