Poslastica za najmlađe: ''Snježno kraljevstvo: Olafova pustolovina'' i ''Coco i velika tajna'' u domaća kina stižu 23. studenoga!

Uoči skorašnjih blagdana, uz film ''Coco i velika tajna'', Disney-Pixar studio odlučio je podijeliti novi kratki animirani film, a riječ je o naslovu koji uključuje likove iz animiranoga hita ''Snježno kraljevstvo''.

Poslastica za najmlađe: ''Snježno kraljevstvo: Olafova pustolovina'' i ''Coco i velika tajna'' u domaća kina stižu 23. studenoga! Press promo
18. 11. 2017

Film ''Snježno kraljevstvo: Olafova pustolovina'' u kinima će biti prikazan uz novi Disneyev hit, dugometražni animirani film ''Coco i velika tajna''. Riječ je o poučnoj i uzbudljivoj filmskoj pustolovini, obilježenoj glazbom, fantastikom i neodoljivim likovima. U prvih deset dana prikazivanja u Meksiku, "Coco" je oborio sve rekorde gledanosti i prometnuo se u najveći tamošnji dosadašnji animirani hit, s utrženih 27 milijuna dolara. Na nedavno održanim dodjelama filmskih nagrada "Hollywood Film Awards" osvojio je nagradu za najbolji animirani film.

OLAFOVA MISIJA - PRIKUPLJANJE BLAGDANSKIH OBIČAJA

U novom animiranom filmu u glavnim ulogama nastupaju snjegović Olaf i sob Sven. Tijekom zimskih blagdana princeze Anna i Elsa organiziraju svečanost u Kraljevstvu Arendelle. No kako mještani neočekivano rano počnu odlaziti sa zabave kako bi uživali svatko u svojim blagdanskim običajima, sestre shvate kako nemaju vlastitih obiteljskih običaja. Zato se Olaf zaputi u novu misiju – prikupljanja najboljih blagdanskih običaja, sve s ciljem da spasi prvi Božić svojih prijateljica.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.