CRTIĆ: Puno zuji, malo meda daje. Pčelica TOMICA, ili kad trava postane korov! MOŽEMO to može

Trava raste k'o luda, a Tomašević i Možemo nemaju ni znanja, ni petlje, ni kosilica, ni radnika..., kao iz priče H.C Andersena, u najkraćim crtama to je Kolakušićev satirični opis zagrebačkog gradonačelnika i njegovih (ne)sposobnih Možemo suradnika, koji je jučer objavio na brojnim društvenim mrežama, izazvavši brojne i burne reakcije. VIDEO

-  Na površinu je isplivala još jedna potpuno nesposobna i štetna garnitura potpuno nesposobnih likova. Možemo je učivio sve što zna i može, napisao je u posve neobičnom, animirano šaljivom obraćanju eurozastupnik političkoj garnituri Možemo, koju u sivom, devastiranom, ocvalom... Zagrebu predvodi zeleni Tomislav Tomašević.

CRTIĆ: Puno zuji, malo meda daje. Pčelica TOMICA, ili kad trava postane korov! MOŽEMO to može Građani za MK / Start
26. 8. 2023

Evo što je jučer Mislav Kolakušić objavio na brojnim društvenim mrežama.

- Dok Bandićeva kiriminalna hobotnica pod novom vlašću i dalje uzima milijarde eura građana Zagreba, sam grad nikada nije bio zapušteniji i u lošijem stanju. Trava od metra i rojevi komaraca najnoviji su doprinos Tomaševića i Možema građanima Zagreba. Istovremeno slušamo stotine izlika od kojih nijedna nema veze sa stvarnošću. Zahvaljujući medijima na površinu je isplivala još jedna potpuno nesposobna i štetna garnitura potpuno nesposobnih likova.

Na površinu je isplivala još jedna potpuno nesposobna i štetna garnitura potpuno nesposobnih likova. Možemo je učivio sve što zna i može, napisao je u posve neobičnom, animirano šaljivom obraćanju eurozastupnik političkoj garnituri Možemo, koju u sivom, devastiranom, ocvalom... Zagrebu predvodi zeleni Tomislav Tomašević.

Tomašević puno zuji, a malo meda daje - Trava raste k'o luda, a Tomašević i Možemo nemaju ni znanja, ni petlje, ni kosilica, ni radnika..., kao iz priče H.C Andersena, u najkraćim crtama to je Kolakušićev opis zagrebačkog gradonačelnika i njegovih nesposobnih Možemo suradnika, koji je jučer objavio na društvenim mrežama.-  Na površinu je isplivala još jedna potpuno nesposobna i štetna garnitura potpuno nesposobnih likova. Možemo je učivio sve što zna i može, napisao je u posve neobičnom, animirano šaljivom obraćanju eurozastupnik političkoj garnituri Možemo, koju u Zagrebu predvodi zeleni Tomislav Tomašević

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.