Nije istina, ali jest: roditelji su malodobnog sina zaboravili na odmorištu kod Slavonskog Broda

Koji moron moraš biti da to napraviš! Ali to se ne događa često...

Nije istina, ali jest: roditelji su malodobnog sina zaboravili na odmorištu kod Slavonskog Broda Aleksandra Saša Prelesnik
27. 8. 2023

Snimila: Aleksandra Saša Preselnik

Hrvatski policajci dobili su neobičnu dojavu - njemačka obitelj zaboravila je 17-godišnjeg sina na odmorištu na autocesti kod Slavonskog Broda i nastavila put, javlja Dnevnik.hr.

Kako je to uopće moguće?

51-godišnji otac zaboravljenog tinejdžera vozio je automobil u kojem su bili majka i stariji brat. Oboje su spavali. Otac je izašao iz vozila na odmorištu, no kada se vratio nije primijetio da je njegov 17-godišnji sin izašao iz automobila. 17-godišnjak je u automobilu ostavio mobitel, a nije znao ni brojeve članova svoje obitelji.

Policija je dječaka privela u policijsku postaju, gdje su njegovu rodbinu obavijestili putem društvenih mreža. Razgovarali su s ocem, koji je u međuvremenu shvatio da mu sina nema u autu. Nijemci su se kasnije vratili po maloljetnika.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.