Svjetski mediji nominirali Hrvatsku za najbolju svjetsku turističku destinaciju!

U užem izboru za nagradu Best Country Award 2020 Hrvatska se našla u društvu najboljih svjetskih destinacija i to Francuske, Turske, SAD-a, Dubaija, Italije, Španjolske, Portugala, Grčke i Tajlanda.

Svjetski mediji nominirali Hrvatsku za najbolju svjetsku turističku destinaciju! Lucian Petronel, Pexels
12. 8. 2020

Hrvatska je ušla u izbor za prestižnu nagradu Best Country Award 2020 koju popularne britanske novine The Times & The Sunday Times i The Sun dodjeljuju najboljoj turističkoj destinaciji na svijetu, priopćila je Hrvatska turistička zajednica u utorak.

U užem izboru za ovu nagradu, koja se ove godine dodjeljuje po osmi put, Hrvatska se našla u društvu najboljih svjetskih destinacija i to Francuske, Turske, SAD-a, Dubaija, Italije, Španjolske, Portugala, Grčke i Tajlanda.

Izuzetno smo ponosni na ovu nominaciju kojom smo učvrstili poziciju koju naša zemlja uživa na britanskom tržištu, a ujedno smo potvrdili da naše pojačane marketinške aktivnosti u Velikoj Britaniji daju odlične rezultate. Pozivam sve ljubitelje Hrvatske da iskoriste priliku i daju glas Hrvatskoj koja je apsolutno zaslužila naći se na ovako važnoj listi“, istaknuo je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.

Glasovanje će trajati do kraja listopada, a o konačnom pobjedniku odlučuju čitatelji koji mogu glasovati putem interneta. Osim u kategoriji najbolje zemlje, može se glasovati u 12 dodatnih kategorija poput najboljeg grada, aviokompanije i turoperatora. Dodjela nagrade održat će se u studenom i to najvjerojatnije virtualnim putem zbog trenutačne epidemiološke situacije.

The Times & The Sunday Times su trenutačno najprodavanije tiskane novine u Velikoj Britaniji koje dnevno čita gotovo tri milijuna ljudi, dok je The Sun jedna od najpopularnijih novina s mjesečnim dosegom od preko 37 milijuna čitatelja.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.